Sport

Komentari 40

Obdukcija potvrdila: Sarača je izdalo srce, pogreb je u četvrtak u Aleji hrvatskih velikana...

Obdukcija potvrdila: Sarača je izdalo srce, pogreb je u četvrtak u Aleji hrvatskih velikana...

"Molimo sve koji će doći na pogreb da se pridržavaju epidemioloških mjera uz obvezno nošenje zaštitne maske i poštivanje fizičkog razmaka", poručili su iz HRS-a.

Obdukcija koja je provedena u koprivničkoj Općoj bolnici potvrdila je da je uzrok smrti Zlatka Saračevića (59) zatajenje srca, kazali su nam iz Podravka Vegete.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zlatna rukometna ljevica i dojučerašnji trener podravkašica u nedjelju je s klupe vodio svoju momčad koja je pobijedila u susretu godine, kako su neki opisali najveći domaći derbi, onaj protiv Lokomotive iz Zagreba. Nažalost, pobjeda i vjerojatna potvrda titule pale su u skroz drugi plan.

Nakon slavlja i zagrljaja na parketu sa svojim igračicama Saračević im je poručio: "Cure, sve vas volim" te automobilom povezao trenericu vratarki Barbaru Stančin. Pozlilo mu je za volanom na semaforu gdje se zaustavio ispred crvenog svjetla. Suradnica je odmah pozvala hitnu i nakon 40 minuta koliko je trajala reanimacija Saračević je preminuo.

Pogreb će se održati u četvrtak u 15 sati na zagrebačkom Mirogoju, u Aleji hrvatskih velikana.

- Molimo sve koji će doći na pogreb da se pridržavaju epidemioloških mjera uz obvezno nošenje zaštitne maske i poštivanje fizičkog razmaka - poručili su iz HRS-a.

U utorak, pak, Saračevićev su lijes ispred Podravkine dvorane ispratili svi članovi kluba, a u prostorijama HRS-a u Knjigu žalosti upisali su se mnogi njegovi suradnici, prijatelji i kolege...

Najčitaniji članci