To je to što me zanima!

Obmana: Menadžer se lažno predstavljao u ime Hajduka...

Nakon nekoliko dana istrage čelnika Hajduka otkriveno je da se u njihovo ime lažno predstavlja srpski menadžer Boban Simić. No on je rekao kako to nije istina...
Vidi originalni članak

Iznenadio se Igor Tudor kad su mu prijatelji iz Juventusa javili kako im Hajduk nudi igrače. Pitao je odgovorne ljude u klubu kako on ne zna za tu suradnju. Nakon nekoliko dana istrage čelnika Hajduka otkriveno je da se u njihovo ime lažno predstavlja srpski menadžer Boban Simić.

Simić je navodno dao izraditi vizitke s grbom Hajduka, na kojima su uz njegov mobitel stajali i službeni telefoni kluba, a među igračima koje zastupa stajala su imena Maloče, Pašalića i Kalinića!?

- Riješili smo slučaj, čuo sam se s tim gospodinom i on se više neće predstavljati kao naš menadžer - kazao je Marin Brbić, kojem spomenuti Simić nije nepoznat.

U prosincu 2012. na Uefinu seminaru za menadžere Hajduk nije imao predstavnika, pa je Brbić potpisao punomoć Simiću, kako bi Hajduk formalno bio nazočan. Punomoć je bila jednokratna, no Simić ju je navodno zlouporabio i nastavio predstavljati se kao menadžer Hajduka. 

- Nije istina da sam bilo što radio bez znanja Hajduka - demantirao je sve Simić.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • kecman7 13.02.2014.

    Da nije to onaj Amigo od Obilinovića hahah

  • drmm 12.02.2014.

    ....najprije mu daju punomoć,nekom,naravno srbinu,da ih zastupa na nekom desetorazrednom seminaru...a sad glume da ga ne poznaju...tipično venecijanski...!!!!

  • cro-can 12.02.2014.

    još malo pa će i na placu prodavat igrače

Komentiraj...
Vidi sve komentare