To je to što me zanima!

Obračun s kladionicom: Vuk će 'pojesti’ Živkovića...

Ovaj put neće biti 'pojeo vuk magare’, najavljuju u klubu nakon što su Borisa Živkovića fotografirali tijekom klađenja u sportskoj kladionici
Vidi originalni članak

Boris Živković, fotografiran u jednoj kladionici u Makarskoj s “tiketom” u ruci, ponovno je aktualizirao priče o klađenju hajdukovaca. Prema klupskom pravilniku, igračima je klađenje zabranjeno, ali javna je tajna da se oni toga ne pridržavaju. Zato i ne čudi kad, primjerice, Drago Gabrić nakon utakmice s Interom kaže:
- Nismo očekivali ovako visoku pobjedu. Oni su čvrsta momčad, uglavnom igraju 'manje od tri’.
Riječ je o čistom kladioničarskom slengu, a znači da na utakmicama Intera iz Zaprešića uglavnom pada manje od tri gola.
Sportski direktor Ivica Šurjak najavio je istragu o “slučaju Živković”, a dopredsjednik skupštine Mirko Klarić odlučan je da se ovaj put stvari istjeraju na čistac te za početak inzistira na Jarnijevu i Šurjakovu izvješću.

'KALINIĆ NIJE NA PRODAJU'
Nakon što je engleski tabloid Sun objavio kako je Chelsea spreman za Nikolu Kalinića platiti deset milijuna funti, u Hajduku su reagirali hladnokrvno:
- Drago nam je da se strani klubovi zanimaju za naše igrače jer to znači kako oni vrijede i da naša omladinska škola dobro radi. Ali Kalinića ne puštamo, on nije na prodaju - rekao je Mirko Klarić.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • god of war 26.03.2008.

    pa dali nevidite da se živković šprda samo..puši na poluvremenu,eto,kladi se....taj neshvaća uopće igrati tekmu ozbiljno...a moga je komotno,debilčina preko interneta se kladit,otići u web cafe i ožeži,a ne ići sam uplaćivati,koji moron da to nisu istine.....ajme majko......

  • zelenožuti 26.03.2008.

    sve u poljičanina poslat a nisu ni za tamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare