To je to što me zanima!

Obrat: Igračev otac došao je na policiju prijaviti Ivana Kosa...

Novi detalj u velikom skandalu na Poljudu je činjenica da je otac Hajdukova igrača također stigao u policiju kako bi prijavio predsjednika Hajduka Ivana Kosa
Vidi originalni članak

U sramotnom skandalu koji se jutros odvijao na Poljudu dočekali smo novi detalj. Poznato je kako je predsjednik Hajduka Ivan Kos policiji prijavio prijetnje smrću oca Hajdukova igrača Frane Vojkovića, no doznajemo kako je prijavu pokušao podnijeti i Ivan Vojković zbog fizičkog i psihičkog maltretiranja.

No kada je stigao u policiju, službenici su mu rekli kako ga je predsjednik Hajduka prestigao te da je on njega ranije već prijavio. Shodno tome Vojković je u društvu odvjetnika odmah i ispitan u prostorijama splitske policije te je negirao sve navode u prijavi.

Prijavu Hajdukova predsjednika protiv oca igrača 'bilih' potvrdili su nam i u policiji.

- Zaprimili smo jutros oko 10 sati dojavu kako je u prostorijama nogometnog kluba na području Splita verbalno napadnut 34 - godišnjak. U tijeku je kriminalističko istraživanje nad osobom koju dovodimo u vezu s ovim događajem, i koja je dovedena u policiju na obavijesni razgovor. Prema dosadašnjim saznanjima bio je to verbalni napad, a više o svemu znat ćemo nakon obavljenog razgovora - priopćila nam je ranije danas Antonela Lolić iz splitske policije.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 07.12.2016.

    A fin momak, kao...

  • zajebancijaiakcijabezplana 07.12.2016.

    Hajdukovac u srcu, a tuga pregolema porijeklom s juga, zivim u slavoniji, i najiskrenije dragi moj hajduce postali ste sprdnja svjetskih razmjera, od kluba kojim se dicio svatko postali ste obicno nista, ulica klub ne smije voditi, pogotovo u hrvatskoj ugledali se na neke europske klubove, a nas hajduk ima vise uhljeba od nase cijele drzavne uprave, dajte maknite neznance iz uprave i njihove pulene, i maknite ulicu iz kluba, sramota, jad i cemer

  • f.bulsara 07.12.2016.

    Ja sam iskreno mislio da se radi o Saidovom ocu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare