To je to što me zanima!

'Očaj. Dosta skrivanja! Vatreni zaslužuju imati pravog trenera'

Čačić je puno pričao, a malo rekao. Igrali smo očajno i nastavili loš niz. Sjetimo se drugog poluvremena s Ukrajinom, potom metle u Estoniji, riječi su Joška Jeličića poslije poraza od Islanda
Vidi originalni članak

Poraz Hrvatske na Islandu (1-0) u nedjelju navečer, izazvao je jasne kritike stručnog komentatora HTV-a, Joška Jeličića. Vatreni nisu bili pravi, zakomplicirali su si put prema Rusiji i Jeličić, kao bivši nogometaš, detektirao je probleme:

- Ovo je bilo jako loše. Naši igrači zaslužuju trenera koji će ih voditi na pravi način. Ova reprezentacija ima kvalitetu, ali.. Ki bi da bi... - referirao se Jeličić na izjavu Ante Čačića poslije poraza koji nije znao odgovoriti na pitanje je li trebao mijenjati igrače ranije ili ne.

- Bili smo potrošeni, a nismo imali reakciju s klupe. Praktički smo odradili samo jednu izmjenu. Čačić je puno pričao, a malo rekao. Igrali smo očajno i nastavili loš niz. Sjetimo se drugog poluvremena s Ukrajinom, potom metle u Estoniji, a sada i ovaj poraz od dobrog Islanda - smatra Jeličić.

- Imamo takav potencijal, takvu širinu, a to ne pokazujemo. Stalno se skrivamo iza rezultata, a sada nam je to rezultat i pokazao. Vrijeme je da počnemo razmišljati o igri - direktan je.

Smatra kako je Hrvatska najbolja reprezentacija u skupini. I to daleko. 

- U Rusiji moramo napraviti ozbiljan rezultat s ovakvim igračima. Ovo je možda bio loš dan, ali u Rusiji nas čekaju vrhunske ekipe - kaže za kraj.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • rečan87 12.06.2017.

    ima pravo ovaj Jeličić,inače se baš ne slažem s njegovim komentarima ali sad ima pravo,Čačić aut Prosinečki za izbornika-pod hitno

  • uglykidviky 12.06.2017.

    Jeličić isti ko Štimac, sad bi on igra to i ono, a kad ga stave, onda tika-taka, niko nije taka lopte..daj ne seri, i pusti ljudi da rade svoj posao...

  • 12.06.2017.

    Kad su dalmatinci vodili repku onda niste srali po izborniku,mislim na dalmoše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare