To je to što me zanima!

'Očito sam griješio, od čekanja Tomasa do pozivanja Drapera'

IZBORNIK TRAŽI OPROST Mogu se samo ispričati navijačima, a moj je posao na klupi je gotov, rekao je Velimir Perasović nakon debakla Hrvatske na Eurobasketu
Vidi originalni članak

Evidentno je da je moje vrijeme prošlo, priznao je Velimir Perasović.

Nije odstupio, ugovor mu je ionako prestao vrijediti s krajem utakmice protiv Češke, ali vidjelo se na njemu da ni sam ne vjeruje da će dobiti novu priliku sjesti na klupu hrvatske reprezentacije.

- Nisam uspio izvući maksimum iz ove reprezentacije - dodao je izbornik uz kulisu od koje vam se smuči u želucu.

Samo dvadesetak metara dalje bili su Česi, koji su pjesmom u svlačionici slavili veliku pobjedu i prolazak u četvrtfinale. Ništa od rendezvousa naših sa Srbijom, ništa od profita za brojne turističke agencije koje su spremale čartere i posebne ponude za velik ogled Hrvatske i Srbije na nogometnom stadionu. Umjesto toga, Perasovićev pogled prema podu.

- Jako je teško voditi momčad kad vidite toliko deprimirajućih reakcija igrača.

Perasović je imao golemu podršku, očekivanja su od njega bila da se vrati kući s medaljom, ali na kraju nije napravio ništa bolji posao od Jasmina Repeše lani.

- Igrači su bili koncentriraniji nego ikad prije. Ali na polovici prve četvrtine prestali smo igrati, počeli smo raditi sve gluplje poteze i odigrali najgore što smo mogli zamisliti - rekao je, pa zamolio hrvatske navijače za oprost.

- Radili smo sve u najboljoj namjeri, ali očito je da smo griješili. Počinjem od sebe, tog čekanja Tomasa i pozivanja nespremna Drapera. Ali i dalje mi nije jasno da smo mogli baš ovako izgubiti - preuzeo je odgovornost Perasović.

Možete početi tražiti njegova nasljednika. Onim standardnim imenima Ace Petrovića, Jasmina Repeše i Nevena Spahije dodajte još i Slavena Rimca ili Veljka Mršića. A HKS će vjerojatno tu vijest objaviti tamo negdje mjesec dana prije početka priprema.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Ivek987 14.09.2015.

    Bez obzira na blamažu, ali sviđa mi se Perasović, preuzeo je odgovornost za lošu igru, nije svalio na igraće, kao što neki izbornici to čine. Ja bih mu dao još jednu priliku. Mislim da baš i nemamo bolje od njega, imamo bar solidnih u njegovom rangu, ali ništa toliko bolji da bi ga sada išli mijenjati.

  • donandres 14.09.2015.

    a kad sam se ja cudio sto zove dreapera pobrao sam minuse i negativne komentare, stranac mora donosit razliku na terenu, biti nesto posebno, i volio sam da su uspjeli dovest andersona dok je harao u ciboni, taj bi vrijedio i donio napredak , a ove sto su oni doveli su ispodprosjecni igraci, tomasa necu ni komentirat, dobatr igrac ali dovoljno je rec POVRIJEĐEN!!!

  • đuro2 14.09.2015.

    a ovo sa slikanjem karatemarka sa igračima i onda poslje debakla skidanje fotografije sa facebooka,pa Šukerovo uguzivanje u savez,trebalo je ispast nakon dobrih rezultata na prvenstvu reklama za izbore,kao pobijednici ali stativa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare