To je to što me zanima!

Od najvećeg najvećem: Messi zabio i poklonio se Maradoni

Messi je zabio briljantan gol predriblavši nekoliko igrača, a onda se pri proslavi svukao u dres koji je imao ispod Barceloninog. Radilo se o dresu Newell Old Boysa s brojem deset
Vidi originalni članak

U 11. kolu Primere nogometaši Barcelone u nedjelju su na Camp Nou svladali Osasunu sa 4-0, a najljepši trenutak na utakmici dogodio se u 42. minuti kada je Antoine Griezmann zatresao mrežu fenomenalnim volejem s ruba šesnaesterca.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

 Domaćini su poveli pogotkom Martina Braithwaitea u 29. minuti, na 2-0 povisio je Antoine Griezmann (42), a preostala dva pogotka postigli su Philippe Coutinho (57) i Lionel Messi (73).

U DRESU S MARADONOM Zaboravljena godina u Sevilli sa Šukerom: 'Gledao sam ga u sobi kao klinac, a onda me nazvao'

Messi je zabio briljantan gol predriblavši nekoliko igrača, a onda se pri proslavi svukao u dres koji je imao ispod Barceloninog. Radilo se o dresu Newell Old Boysa s brojem deset kao počast legendarnom Diegu Maradoni. U jednom trenutku ranije u utakmici Messi je krenuo rukom prema lopti u petercu, u stilu kao da će zabiti gol rukom i imitirati legendarnu 'Božju ruku'...

 Hrvatski reprezentativni napadač Ante Budimir, koji je za Osasunu igrao do 74. minute, dva puta je zaprijetio vratima Barce. U 18. minuti lopta je otišla preko gola, a u 59. njegov pokušaj glavom blokirao je domaći branič.

ČUDNA PODUDARNOST Diego ih je trebao vidjeti uživo: Napoli će nositi poseban dres...

 Dan ranije u Madridu nogometaši Alavesa iznenadili su Real pobjedom 2-1, čime su nanijeli Kraljevskom klubu treći poraz u dosadašnjem dijelu prvenstva, dok je madridski Atletico sretno došao do pobjede kod Valencije (1-0) zahvaljujući autogolu Antonia Latorra. U nedjelju se još sastaju Getafe - Athletic Bilbao, Celta Vigo - Granada, te Real Sociedad - Villarreal. 

'DIEGO UMRO VEČER PRIJE' Optužili liječnika za Maradoninu smrt: 60 policajaca pročešljalo mu je dom i privatnu kliniku

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Exterminator 29.11.2020.

    To se Messi poklonio Maci Maradoni a ne Diegu

  • DENIS.NAD 29.11.2020.

    Messi je najbolji i najveći igrač u povijesti i lijepo je da se poklonio drugom najvećem..... Maradoni.... svaka čast.

  • ivan1009 29.11.2020.

    maleni mesi je ispao iz utrke za povijest..vec godinama je daleko od velikog igraca...kad se sjetim lige prvaka cim dodje veciklub on ne zna igrati ..maradona je narkoman...ako itko valja u nogometu su pele,Cr7 i Ronaldo..hvala lijep pozdrav

Komentiraj...
Vidi sve komentare