To je to što me zanima!

Odbio Manchester United jer čeka poziv Josea Mourinha

Luke Shaw je veliki navijač Chelseaja, a uvjeren je kako će ga Jose Mourinho dovesti u ljetnom prijelaznom roku kao zamjenu za Ashleya Colea
Vidi originalni članak

Luke Shaw bio je velika želja Davida Moyesa i Manchester Uniteda. Trener 'crvenih vragova' za ovog 18-godišnjeg lijevog beka Southamptonu je bio spreman platiti čak 22 milijuna funti.

Međutim, posao je propao jer ovaj talentirani Englez ne želi na Old Trafford već čeka poziv Josea Mourinha sa Stamford Brigdea.

Naime, Shaw je veliki navijač Chelseaja, a uvjeren je kako će ga Mourinho dovesti u ljetnom prijelaznom roku kao zamjenu za Ashleya Colea.

Britanski mediji pišu da se već zna i cijena, a riječ je o 30 milijuna funti.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • divlje patke jaje 29.01.2014.

    Budimo realni da je stvarno tom dečku od 18 godina netko ponudio 22 milijuna funti da bi ih uzeo i rukama i nogama !! Mislim strašna stvar što bi koju sezonu odigrao u Manchesteru to bi mu stvarno jako škodilo !! Bič pliz !

  • SWEET CHILD 29.01.2014.

    Dečko izrazio želju, valja je poštovat..!

  • bruno301 29.01.2014.

    Imat će dobru budućnost koji god klub da odabere. Chelsea ima Cole-a koji ima 33 godine i neće još dugo i Azpilicuetu koji nije pravi lijevi bočni. Manchester ima Buttnera koji se nije baš pokazao i Evru koji ima 32 godine, a i rekao je da odlazi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare