To je to što me zanima!

Odbojkašice Splita izgubile u Spaladiumu od Dinama...

Odbojkašice Splita 1700 izgubile su od Dinama Romprest iz Bukurešta 3-2 u setovima u 1/16 finala Kupa CEV pred 1000 domaćih navijača
Vidi originalni članak

Nakon gotovo dva i pol sata duge i neizvjesne borbe odbojkašice Splita 1700 poražene su od Dinama Romprest iz Bukurešta s 2-3 (25-22, 23-25, 20-25, 25-19, 12-15). Splićanke su pružile snažan otpor jakoj rumunskoj ekipi, a uz malo više sreće mogle su i do velike pobjede u prvoj utakmici 1/16 finala Kupa CEV-a. Oko 1000 gledatelja moglo je uživati u izvrsnoj odbojci i prava je šteta što navijači u Spaladium Areni na koncu nisu zajedno sa svojim ljubimicama slavili pobjedu.  Na početku susreta Splićanke su pokazale kako se mogu ravnopravno nositi s Dinamom, prvi set su prelomile nakon druge tehničke minute odmora te povele 1-0. U istom su ritmu nastavile do 22-17 u drugom setu, ali iskusne gošće su nizom od sedam poena došle do poravnanja. Pomogle su im i neke vrlo  loše reakcije linijske sutkinje koja je dvaput pokazala da je lopta bila u terenu, iako se radilo o promašajima Rumunjki. Pod dojmom nesretno izgubljenog vodstva igračice Viktora Hancharova izgubile su i treći set, no nisu se predale, sjajnom igrom u četvrtoj dionici izborile su odlučujući set, u njemu držale prednost do 10-8, ali nisu izdržale do kraja pa je utakmica otišla na stranu gošći.
Unatoč porazu, gledatelji su mogli biti zadovoljni igrom Splita 1700, bez ozlijeđene kapetanice Jelene Balić i s daleko manje iskustva od gostujuće ekipe odigrale su još jednu odličnu utakmicu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare