To je to što me zanima!

Odbojkašice su zaustavljene u osmini: Talijanke ipak prejake

Talijanke su slavile u tri seta (25-22, 25-21, 25-20) te se zasluženo plasirale među osam najboljih reprezentacija na EP-u koje se održava u Nizozemskoj i Belgiji...
Vidi originalni članak

Hrvatske odbojkašice nisu uspjele ponoviti sjajno izdanje iz susreta protiv Ruskinja te su u pokušaju prolaska u četvrtfinale naletjele na tvrdi 'talijanski zid'. Talijanke su slavile u tri seta (25-22, 25-21, 25-20) i tako se sasvim zasluženo plasirale među osam najboljih reprezentacija na Europskom prvenstvu koje se održava u Nizozemskoj i Belgiji. 

Iako su najavljivale kako mogu srušiti talijansku reprezentaciju, naše igračice nisu bile na potrebnoj razini u ključnim trenucima svakog od tri seta. Upravo su na krajevima setova Talijanke odigrale najbolje bodove, dok su naše igračice na trenutke čak i izgledale pomalo zbunjeno. Za to su dakako zaslužne i Talijanke koje su sjajnom igrom natjerale naše reprezentativke na greške. 

Hrvatska je u svom nastupu u Rotterdamu prvo izgubila od Bjelorusije, zatim svladala Bugarsku i Rusiju da bi večeras izgubila od Italije... 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • depravedscum 30.09.2015.

    Nema veze, u buducnosti ce biti dobrih rezultata...

  • sonicc29 30.09.2015.

    Stvarno frustrirajući meč za naše.. uvijek blizu,ali opet daleko. inače,ovom prvenstvo je nažalost presudilo loše otvaranje s Bjelorusijom jer taj poraz nas je na kraju i koštao četvrtfinala.. a dojma sam da bi nam puno bolje odgovarale Nizozemke nego Talijanke na čelu s nezaustavljivom Diouf.. no s obzirom koliko se ulaže u odbojku ovakav rezultat je za pohvalu..

  • Hladni Pan 30.09.2015.

    No vidiš, i to je to!

Komentiraj...
Vidi sve komentare