To je to što me zanima!

Odgađa se derbi United - City? Problemi i za Merseyside derbi

Teren na Old Traffordu ima grijanje i to nije problem, utakmica bi mogla biti odgođena zbog sigurnosti gledatelja jer tribine nisu najsigurnije mjesto u kombinaciji s oborinama i temperaturama ispod nule
Vidi originalni članak

Manchester United protiv Manchester Cityja, drugi protiv prvog, utakmica koja bi mogla usmjeriti tijek engleskog prvenstva pod velikim je znakom pitanja.

Gradski derbi na rasporedu je u nedjelju u 17.30 sati, ali prognoza za područje Greater Manchestera je jako loša. Snijeg će padati satima prije utakmice i tijekom nje, očekuje se barem 20 centimetara, ali nije to problem jer teren na Old Traffordu ima grijanje, utakmica bi mogla biti odgođena zbog sigurnosti gledatelja jer tribine nisu najsigurnije mjesto u kombinaciji s oborinama i temperaturama ispod nule.

Dva sata prije te utakmice Liverpool dočekuje Everton u Merseyside derbiju, ali i ta bi utakmica mogla biti odgođena jer su meteorolozi najavili oborine i u tom području.

Ne bi bilo prvi put da je utakmica u Premierligi odgođena zbog snijega. Manchester United je 2010. godine trebao gostovati kod Chelseaja na Stamford Bridgeu, ali utakmica je odgođena, kao i ona Arsenala i Boltona iste sezone. 

Manchester City vodi s 43 boda u engleskom prvenstvu, United je drugi s osam bodova manje i sve osim pobjede 'crvenih vragova' značilo bi praktički da je prvenstvo gotovo. Teško da će City propustiti ovakvu prednost, a uz to igra stvarno fantastično. City je zadnji put slavio u Premierligi na Old Traffordu u rujnu 2016. godine, bilo je 2-1.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Blue Moon has risen 09.12.2017.

    Gledajte ljubomorne navijače Madrida kako hejtaju najgledaniju utakmicu u povijesti ove prelijepe igre. Samo četiri države na svijetu neće prenositi najveću utakmicu na svijetu, Moldavija, Kuba, Sjeverna Koreja i Sveti Nevis. Znači 189 država na svijetu će prenositi ovaj spektakl.

  • Xyster 09.12.2017.

    Liverpool je obalni grad te 10 cm snijega u Manchesteru je možda jedan cm u Liverpoolu stoga teško da će se utakmica u Liverpool odgoditi.

  • Blue Moon has risen 09.12.2017.

    Nevjerojatno, ali bolje da odgode. Loši uvjeti utječu na Cityevu super kombinatoriku, a i za odgođenu utakmicu će im se vratiti Pogba pa neće imat opravdanja kada izgube. Ali šteta, cijelu sezonu čekam samo ovu utakmicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare