To je to što me zanima!

Odgovorio Mirku: Tražio je bilo kakav razlog da me makne...

Meni su na pobjedama čestitale i veće legende od Cro Copa. Što se tiče Facebooka, mislim da je tražio bilo kakav razlog da me makne s liste prijatelja. Možda bolje da me nije ni prihvatio, hehe, napisao je Soldić
Vidi originalni članak

Bivši hrvatski MMA borac Mirko Filipović (45) nedavno je svoje pratitelje počastio Facebook liveom u kojemu je odgovarao na pitanja. Dotaknuo se i odnosa s nadolazećom hrvatskom zvijezdom, sjajnim KSW-ovim prvakom velter kategorije, Robertom Soldićem (25). 

- Vrhunski je borac. Mogao bi napraviti veliku karijeru. Nemam sukoba s njim, jednom sam ga sreo u životu, u Linzu mi je prišao da se slikamo. Sukoba nema. Reći ću vam ovako: On mi je na Fejsu bio prijatelj i ušao je s nekim momkom iz Slovenije u sukob i počeli se prozivati na vulgaran način, neprimjeren je rječnik bio jednog budućeg prvaka. Bilo je psovanja majke... Izbrisao sam ga s liste prijatelja jer nisam mogao gledati njegovo prepiranje na naslovnici stalno. Pred njim je dug put i želim mu sve najbolje - odgovorio je Mirko na pitanje.

CRO COP: SOLDIĆA SAM IZBRISAO 'Pa prebio bih Conora s litrom stocka u sebi, Miočić je krasan' CRO COP SAVJETUJE: Evo recepta: Cro Cop i Satoshi pokazali idealnu vježbu za brak

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Soldiću mobitel nije prestajao zvoniti, mnogi su tražili da odgovori na Mirkovo mišljenje, a sad se oglasio na Instagramu.

- Evo, dobio sam dosta poruka i poslali su mi video u kojemu je Cro Cop rekao svoje mišljenje o meni. Tražili ste odgovor, evo vam ga - počeo je Soldić pa pojasnio:

- Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Istina je da on meni može biti otac, ali on i ja u nikakve sukobe nismo ulazili. Cijenim ga, on je legenda MMA sporta za sve nas i tu se nema što dodati. Ljudi koji me poznaju znaju da nisam egoist i smrad od čovjeka, ali po Filipovićevom pričanju mislit će svašta... Meni su na pobjedama čestitale i veće legende od Cro Copa. Što se tiče Facebooka, mislim da je tražio bilo kakav razlog da me makne s liste prijatelja. Možda bolje da me nije ni prihvatio, hehe. Svako dobro i pozdrav - napisao je borac iz Viteza.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • deblidiovaj 03.04.2020.

    Mirko je bio jeben borac može pričat tko šta hoče.Mislim da nijedan Hrvatski borac neće uspjet steći takav renome kao on,a po zaradi pogotovo.

  • kkoprivn 03.04.2020.

    Veže legende od Cro Copa-a pa on je je među pet najvećih legendi MMA sporta u povijesti te borbe a ti još o puno žganaca moraš pojesti da bi uopće pričao o Cro Cop-u, jer za sda si nitko i ništa u svijetu MMA borbi a jako daleko od ncjenjenije titule trenutno, ali da si na dobrom putu, i ako to kaže Mirko onda ti svu sreću želim

  • GeneralPraljakUskoplje 02.04.2020.

    CroCop legenda , RoboCop buduća legenda ... zbližit će se oni opet , ovo je samo nesporazum . Oba dva su naš ponos 🇭🇷💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare