To je to što me zanima!

Odlazi li Bale? Tottenham je Velšanina maknuo s Twittera

Naime, do danas su Twitter Tottenhama krasili Gareth Bale i Clint Dempsey, ali to je promijenjeno. Novi modeli na Twitteru Spursa su Mousa Dembele i Aaron Lennon
Vidi originalni članak

Tottenham je danas na službenom Twitter računu napravio potez koji bi mogao sugerirati kako se boravak Garetha Balea na White Hart Laneu bliži kraju.

Naime, do danas su Twitter Tottenhama krasili Gareth Bale i Clint Dempsey, ali to je promijenjeno. Novi modeli na Twitteru Spursa su Mousa Dembele i Aaron Lennon.

Za Dempseya nije čudno da je maknut jer je prije nekoliko dana potpisao za Seattle Sounderse, ali Gareth Bale je još uvijek igrač Spursa. Ipak, ovo bi moglo značiti da su se i u klubu s White Hart Lanea pomirili s tim da će Velašnin karijeru nastaviti u Real Madridu.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • ibracadabra09 06.08.2013.

    Ono što ću reći o ovakvim igračima tipa Bale sad i Modrić prošle godine, kada potpišeš ugovor moraš ga poštovat a ne prijetit bojkotom treninga ili ono što je radio Modrić prošle godine(odvojeni treninzi). Čemu onda služe ugovori? Znam da je veliki novac u pitanju ali treba počet kažnjavat ovakve igrače da se nauče pameti.Nema igrača većeg od kluba. Osim što svi ti igrači zarađuju ogroman novac još rade cirkus i na ovaj način, i onda da ti ih bude žao.

  • barb_sb 06.08.2013.

    Dosadili ste i Bogu i čovjeku s Baleom, jeste planirali napisati neki kvalitetan članak?!

  • dayerus 06.08.2013.

    Sjećam se prošle godine trakavice s našim Lukom. Kad sam pisao da je Luka u pravu jer je imao dogovr s Levyem da ga pusti u slučaju ponude Reala padali su komentari kako je on mali seronja itd... a između ostalog neka se ugleda na Bale-a. Pogotovo na engleskim portalima se pljuvao Luka a dizali u nebesa odnos Bale prema klubu, po meni je to samo napuhavanje cijene onog škrca i seronje koji gazi svoju riječ i u neku ruku drago mi je da Bale prolazi kroz sličnu situaciju jer to je poruka svim igračima : ne dolazite u Tottenham. I iskreno ne smatram da Bale vrijedi puno više od Luke, dapače sve je to toliko napuhano bar 20 puta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare