To je to što me zanima!

Odlazi Thohir: Javier Zanetti bit će novi predsjednik Intera!?

Suning grupa će u lipnju 2017. godine otkupiti preostale dionice koje Erick Thohir posjeduje i postaviti legendu kluba Javiera Zanettija na mjesto predsjednika
Vidi originalni članak

Talijanski dnevni list La Stampa izašao je sa senzacionalnom vijesti za sve navijače Intera! Ako je vjerovati navodima koje piše, Suning grupa je spremna napraviti velike promjene u upravi kluba, ne samo na terenu. Naime, tijekom sljedeće godine predsjedničko mjesto napustit će Erick Thohir, a na njegovu poziciju doći će ni manje ni više nego Javier Zanetti!

Prva pomisao bi bila: ako je netko zaslužio biti predsjednik Intera onda je to popularni Il Capitano. Vječni kapetan 'nerazzurra', čovjek koji je 19 godina branio boje samo jednog kluba u Italiji, koji je skupio 858 službenih nastupa za Inter, koji je na poziciji beka zabio 17 golova u Serie A i u 41. godini odlučio otići u mirovinu, čini se kao idealan kandidat za mjesto predsjednika. No ostaje pitanje koliko ima iskustva i što bi to donijelo momčadi s Giuseppe Meazze.

Sve u svemu, Suning grupa će u lipnju 2017. godine otkupiti preostale dionice koje Thohir posjeduje i postaviti Zanettija na mjesto predsjednika, tvrdi La Stampa.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • donandres 13.09.2016.

    zasluženo. ako je netko dao sve što je mogao za ovaj klub onda je to zanetti, i jako je lijepo ako mu klub uzvrati istom mjerom, a on će ne sumnjam dati sve od sebe i na predsjedničkoj funkciji kako bi inter bio što bolji.

  • El Tractor 12.09.2016.

    Jedino logično rješenje, prebogato igračko iskustvo, već se okušao na višoj funkciji, a uvik će "uskočiti" Don Massimo da mu pomogne i naravski tu su kineski milijuni.

  • mestar 12.09.2016.

    Ako bude presidente kao igrac onda ce Inter vec jednom krenit stazom stare slave. Pmetan potez, jer ocito da su bivsi vlasnici vjerovali pogresnim ljudima koji su kupovali i prodavali igrace, trenere itd.

Komentiraj...
Vidi sve komentare