To je to što me zanima!

'Odlazim sretan i tužan. Neka navijači imaju lijepa sjećanja'

To je prilika mog života i mislim da sam zaslužio. Napuštam Dinamo u trenucima kad je klub ušao u Ligu prvaka, presretan sam zbog tog uspjeha kluba, rekao je Eduardo
Vidi originalni članak

Jedan od najzaslužnijih, ako ne i najzaslužniji, za Dinamov prolaz u grupnu fazu Lige prvaka bio je golman Eduardo (33). Portugalac će bogatu karijeru okruniti transferom u Chelsea kod novog menadžera Antonija Contea.

- U isto sam vrijeme tužan i sretan. Ovo je bila prekrasna priča, ali dobio sam priliku u velikom klubu - rekao je Eduardo nakon pobjede Dinama protiv Salzburga i plasmana u Ligu prvaka pa nastavio:

- To je prilika mog života i mislim da sam zaslužio. Napuštam Dinamo u trenucima kad je klub ušao u Ligu prvaka, presretan sam zbog tog uspjeha kluba. Nadam se da će me pamtiti kao osobu koja je uvijek davala sve za klub i navijače i da će imati lijepa sjećanja na mene jer ja zasigurno hoću za sve s kojima sam igrao i surađivao - rekao je novi igrač Chelseaja.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Orahova1 25.08.2016.

    Odlican golman puno povjerenja su igraci imali u njega ,siguran na golu jednom rijeci fantastican, puno srece u nastavku karijere.

  • winston5 25.08.2016.

    thank You and good luck in Chelsea

  • dobro jutro 25.08.2016.

    Bio mi je ispod 'prosjeka ali sinoc je nadoknadio sve,odlican i zasluzan za pobjedu,po meni igrac utakmice

Komentiraj...
Vidi sve komentare