To je to što me zanima!

Odlični Duvnjak zagrijao se za Finsku, Cindrić se lakše ozlijedio

Domagoj Duvnjak igra u jako dobroj formi. Još je jednom bio najbolji strijelac Kiela, koji je teže od očekivanog dobio u Mindenu 30-27. Duvnjak je zabio šest golova
Vidi originalni članak

Danas se okuplja hrvatska rukometna reprezentacija. Već sutra putuje u Finsku, a u srijedu igra prvu utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo dogodine u Poljskoj i Švedskoj. U subotu je u uzvrat u Varaždinu.

Vremena, dakle, neće biti gotovo ništa. Po običaju, reklo bi se. Po običaju ima i problema jer Hrvoje Horvat zbog ozljeda je morao prekrižiti Martinovića, Šipića, Čupića, Davida Mandića i Srnu. Izbornik je s pričuvne liste aktivirao Maraša, Matanovića i Ćavara.

KVALIFIKACIJE ZA SP Problemi za Horvata: Petorica 'kauboja' otpala za Finsku...

Na sve to pojavio se problem s ozljedom kvadricepsa kod Luke Cindrića koji je propustio zadnju utakmicu sezone. Lakše je, srećom prirode i vjerujemo da će pomoći već u srijedu. 

Zato je, međutim, važno da Domagoj Duvnjak igra u jako dobroj formi. Još je jednom bio najbolji strijelac Kiela, koji je teže od očekivanog dobio u Mindenu 30-27. Duvnjak je zabio šest golova.

U borbi za drugo mjesto u Bundesligi Kielu je uslugu napravio Hannover koji je bez Martinovića uzeo bod kod Füchsea (32-32). Ilija Brozović zabio je šest golova za goste, dok su Vori i Kopljar ostali bez gola za berlinski klub. Magdeburg je slavio u Wetzlaru 29-26 i ostao na šest bodova prednosti.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • banmla 11.04.2022.

    Kaj Vori još igra

  • srakar 11.04.2022.

    Rekao sam! Ako je karačić ovdje,cindrić će biti ozljeđen.

  • kicovz 11.04.2022.

    kao uvijek, cindric ozljeđen kada treba igrat za hrvatsku

Komentiraj...
Vidi sve komentare