Sport

Komentari 1

Problemi za Horvata: Petorica 'kauboja' otpala za Finsku...

Problemi za Horvata: Petorica 'kauboja' otpala za Finsku...

Izbornik Hrvoje Horvat je, stoga, aktivirao trojicu igrača s popisa pričuva: Ćavar će pokriti poziciju lijevog, a Matanović desnog krila. Na mjestu vanjskog pucača će Martinovića nadomjestiti Maraš

Čak petorica rukometaša Ivan Čupić, Ivan Martinović, Zvonimir Srna, David Mandić i Marin Šipić morali su zbog ozljeda otkazati nastup za reprezentaciju u kvalifikacijskim utakmicama za Svjetsko prvenstvo 2023. protiv Finske, priopćili su u petak iz Hrvatskog rukometnog saveza (HRS). 

Izbornik Hrvoje Horvat je, stoga, aktivirao trojicu igrača s popisa pričuva: Davor Ćavar će pokriti poziciju lijevog, a Vlado Matanović desnog krila. Na mjestu vanjskog pucača će Ivana Martinovića nadomjestiti Mateo Maraš.

Hrvatski rukometaši nakon izgubljene utakmice od Danske pozdravljaju navijače

Izostanak Marina Šipića na poziciji kružnog napadača trebali bi nadomjestiti Željko Musa, Vernon Načinović i Marino Marić koji su se našli na Horvatom popisu od 21 igrača.

Prva utakmica kvalifikacija za SP 2023. bit će odigrana u srijedu, 13. travnja, a u njoj će Finci ugostiti reprezentaciju Hrvatske u Vanti. Tri dana poslije Hrvatska će biti domaćin Finskoj u Varaždinu. Obje utakmice će započeti u 18 sati.

Szeged: EHF Europsko prvenstvo, Hrvatska - Francuska

Najčitaniji članci