To je to što me zanima!

Odlučilo 45 tisuća čitatelja: Prvi Dalićev izbor u napadu Hrvatske trebao bi biti - Ante Budimir!

Napadač Španjolske Osasune dobio je 19.768 glasova, a zadnji je put u dresu Hrvatske igrao u rujnu u 3-1 pobjedi protiv Austrije na utakmici Lige nacija, a nakon toga je mijenjao klupu i prvi sastav u La ligi
Vidi originalni članak

Izbornik Zlatko Dalić istaknuo je kako je pred njim još jedna do dvije odluke što se tiče početne postave za prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Kataru protiv Maroka, a jedna od njih je vjerojatno i ona za napadačku poziciju. A kod čitatelja 24sata ta je odluka pala na - Antu Budimira (31).

DALIĆ ODLUČUJE ANKETA Tko bi trebao biti prvi napadač Hrvatske u Kataru?

Napadaču španjolske Osasune glas je dalo 19.768 čitatelja, a nije nastupio u posljednjem prijateljskom ogledu 'vatrenih'. Zadnji je put u dresu Hrvatske igrao u rujnu u 3-1 pobjedi protiv Austrije na utakmici Lige nacija, a nakon toga je mijenjao klupu i prvi sastav u La ligi. Podsjetimo, dosad je u dresu reprezentacije odigrao 15 susreta i zabio jedan gol, ali naši čitatelji smatraju da je zaslužio mjesto u početnih 11 u Kataru. 

POGLEDAJTE VIDEO: Trening hrvatske reprezentacije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iza njega je po glasovima napadač Hajduka Marko Livaja (29) koji je dobio 16.822 glasa, a ni on nije igrao protiv Saudijske Arabije. Doduše, Marko ima problema s ozljedom, ali i on može puno dati za 'vatrene'. Onaj koji se nametnuo nastupom i golom u posljednjoj utakmici je napadač njemačkog Hoffenheima Andrej Kramarić (31) koji i 'ne voli' tu poziciju 'devetke', ali jako se dobro snalazi što je već i pokazao.

Na posljednjem se mjestu s 4164 glasa našao napadač Dinama Bruno Petković (28) koji je više puta ove sezone odlučio utakmicu u korist 'modrih', a sad to želi prenijeti i na reprezentativnu razinu.

PRVA UTAKMICA NA SP-U Dalić o sastavu za Maroko: Ne lutamo, dilema je ime ili dva...

Podsjetimo, prvu utakmicu na SP-u Hrvatska igra protiv Maroka. Taj je susret na rasporedu u srijedu, 23. studenog, s početkom u 11 sati ujutro.

POGLEDAJTE VIDEO: PLAKAT LUKE MODRIĆA U DOHI

Idi na 24sata

Komentari 98

  • Rico🔴🔵 17.11.2022.

    Livaja jedan jedini izbor ako mislimo išta napraviti u katru.

  • perica05 17.11.2022.

    anketa u dalmaciji izgleda,,okanite se nametanja u repki,sjetite se samo natpisa potpore prije zadnjeg svjetskog i tajac jednom da ispadnete pametni

  • Modric1993 17.11.2022.

    Zašto lažirate anketu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare