To je to što me zanima!

Odmah ih je sve kupio: Torino će otkupiti Vlašića od West Hama

U Torinu ne bi željeli opet propustiti priliku kao prošle sezone kada su su se nakon posudbe u svoje klubove vratili Josip Brekalo i Dennis Praet te će krenuti u realizaciju otkupa Vlašićevog ugovora
Vidi originalni članak

Samo nekoliko utakmica bilo je dovoljno da Nikola Vlašić (24) osvoji sve u Torinu. Nakon loše sezone u West Hamu koji ga je poslao na posudbu, Vlašić je proigrao u novom klubu koji ga, prema Tuttosportu, planira otkupiti.

POPIS ZA LIGU NACIJA Dalić vratio Petkovića! Čolaku i Brekalu pretpoziv, Vlašić unutra

Torino ima opciju da otkupi Vlašića od Engleza za 15 milijuna eura i planira je aktivirati u siječanjskom prijelaznom roku, između prosinca i siječnja.

SUDAR HRVATA U ITALIJI VIDEO Brozović majstorijom srušio Jurićev i Vlašićev Torino VIDEO Niksi vraća svoj sjaj: Vlašić zabio treću utakmicu zaredom!

Štoviše, klub koji vodi Ivan Jurić planira dugoročnim ugovorom vezati bivšeg hajdukovca, sve do 2027. godine. Također, u Torinu ne bi željeli opet propustiti priliku kao prošle sezone kada su su se nakon posudbe u svoje klubove vratili Josip Brekalo i Dennis Praet.

U samo šest nastupa Vlašić je zabio tri gola i to u tri kola zaredom. Osvojio je navijače, a, bitnije, pronašao i formu uoči Svjetskog prvenstva u Kataru.

- Imamo vrlo dobar start u sezonu i želimo tako nastaviti. Meni je lijepo u novom klubu, a ovdje sam došao najviše zbog trenera Jurića kojeg jako cijenim. Ima svoje, posebne metode, ali sviđa mi se raditi s njim i u Torinu - rekao je nedavno Vlašić.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • BROKRO 17.09.2022.

    a jeste se usrecili, imate takvih u Hr. petoj ligi na izvoz

  • Z.a.c 17.09.2022.

    Nek mu daju ugovor i nek potpise,nije PL za njega. Steta da na tribini propada i zbog njega osobno i zbog reprezentacije. Puno zdravlja i sretno!

  • Pobotchnick Leeyoobo 17.09.2022.

    A dušica nježna. Izgleda da si je u Torinu našla nešto što ju koliko toliko gura prema naprijed. Da nije tako srce bi joj se slomilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare