To je to što me zanima!

'Zatvor? Spreman sam što prije odraditi pa normalno živjeti...'

Analizirat ću s obitelji odlazak u zatvor, postoji li mogućnost odgode, jer imam dijete od godinu dana. U načelu sam spreman da to čim prije riješim, kazao je Zoran Mamić za RTL
Vidi originalni članak

Samo tri dana uoči važne utakmice protiv Tottenhama, Dinamo je ostao bez trenera Zorana Mamića (49). Razlog je pravomoćna presuda Vrhovnog suda zbog čega će Mamić morati u zatvor na četiri godine i osam mjeseci.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mamić je podnio ostavku u ponedjeljak navečer, dao kratku izjavu i to je bilo to od njega. Izbjegavao je medije, čekao utakmicu protiv Tottenhama i svjedočio čudu. Njegov Dinamo pobijedio je 3-0 i prošao u četvrtfinale Europske lige, a sad već bivši trener se pojavio u 'modroj' svlačionici nakon utakmice te proslavio pobjedu s igračima i novim trenerom Damirom Krznarom.

A onda je samo dan nakon povijesne pobjede odlučio po prvi put progovoriti za medije nakon presude. 

- Ta presuda je bila nepravomoćna, no od kad je postala pravomoćna, s tim da naglašavam, ja se i dalje ne osjećam krivim, poštujem tu odluku i učinit ću sve što moram. Sad slijedi pravna borba i čekamo daljnje odluke, kako odluče tako će biti - kazao je mlađi Mamić za RTL.

Presuda je od ponedjeljka pravomoćna, ali još nije poznato kada će Zoran na služenje kazne. Spominje se i odgoda...

- Analizirat ću s obitelji odlazak u zatvor, postoji li mogućnost odgode, jer imam dijete od godinu dana. U načelu sam spreman da to čim prije riješim. Imat ću 50 godina, odradit ću tu kaznu i želim nakon toga normalno živjeti - kazao je on.

Osvrnuo se i na izjave svog brata Zdravka, bjegunca od hrvatskog pravosuđa, koji je prije nekoliko dana iznio niz optužbi na račun predsjednika Vrhovnog suda Đure Sesse i osječkih sudaca.

- Moj brat iznosi dosta informacija van, ja o tome ne mogu govoriti. Znam samo da moj brat govori istinu, sve je istina od prve do posljednje riječi. Postoje mehanizmi da se sve to provjeri, ako netko hoće napraviti i provjeriti, može. Nisam bio na ispitivanju u Uskoku po tom pitanju - tvrdi Mamić.

Unatoč tomu što će morati u zatvor, raspoloženje mu je itekako popravila Dinamova pobjeda nad Tottenhamom. Poslije se pridružio igračima i proslavio ovu čudesnu pobjedu.

- Fantastična utakmica! Nivo igre Dinamove momčadi bio je fenomenalan, bila je to velika pobjeda i sigurno sam ponosan na cijeli stručni stožer, klub. I na sebe, također, jer do prije tri dana bio sam trener te momčadi. I nisam nestao, bio sam i jesam u kontaktu s njima, pa mi smo to pripremali danima unaprijed. Eto, ponos i sreća. Da mi je netko rekao 3:0 prije utakmice? Mi svi smo to morali vjerovati. Ali ipak Tottenham je imao 2:0 iz prve utakmice, a Mourinho je taj koji igra na rezultat i sve to ima određenu težinu, ali da, mi smo vjerovali i to je pokazao konačni rezultat. Mou? Vidjeli smo se poslije utakmice - kazao je bivši trener Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 273

  • Pristina glavni grad srbije 20.03.2021.

    Odraditi? Pa što su 4.5 godina pičkin dim???? Znači da smatra da je dobro prošao!?

  • lokal patriota 20.03.2021.

    Pa Mamići su nevini, šta će oni ići u zatvor? Zaslužili su nagradu za podjeb.... sudstva i završen doktorat iz otimačine.    

  • nijetebriga 20.03.2021.

    Kao sto je netko ovdje rekao, nije krv voda.. Gdje ima dima ima i vatre.. Nemoz ti zedan pored izvora pitke vode sjedit, a da ne pijes.. Svi su oni "nevini", jer misle da su nevini..

Komentiraj...
Vidi sve komentare