To je to što me zanima!

Određen sudac za derbi: 'Vrući krumpir' dobio je Vučemilović

Ante Vučemilović-Šimunović bit će glavni sudac derbija na Maksimiru u subotu (15 sati). Osječki sudac sudio je dva derbija Dinama i Hajduka i u oba je rezultat bio 1-1
Vidi originalni članak

Osječki sudac Ante Vučemilović-Šimunović (41) zaslužio je veliku čast, ali i najteži zadatak u hrvatskom nogometu. Sudit će najveći hrvatski derbi. Hajduk u subotu u 15 sati gostuje kod Dinama na Maksimiru, a ionako vatrenu atmosferu pokušat će kontrolirati Vučemilović-Šimunović.

- Ne bih konkretno pričao o sucima, osim jednoga kojeg ne želimo da sudi Hajduku. On je pohvaljen za suđenje koje je obavio u Splitu - komentirao je Marin Brbić izbor glavnog suca za subotnji derbi.

Ante Vučemilović sudio je dva derbija između Hajduka i Dinama i oba su završila remijem, 1-1. Prvi put bilo je to 6. srpnja 2013. u Superkupu na Maksimiru. U 90 minuta zabili su Čop i Caktaš, a Dinamo je slavio na penale. Drugi put Osječanin je derbi sudio ove godine. Na Poljudu je 14. ožujka Hajduk poveo golom Balića, a izjednačio je Machado golom u 93. minuti.

Zanimljivo da je isti ovaj sudac bio određen i da sudi nikad odigrani derbi predviđen za 22. studeni prošle godine kada su Hajdukovi igrači odbili igrati na Maksimiru.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • paradiso77 02.12.2015.

    a di je bruno?buahaha

  • Dalmacija u srcu 01.12.2015.

    Dinamo ne postoji, postoji samo GNK tako da ti ta teorija pada u vodi

  • Marko Pejić 01.12.2015.

    sta ces , kad se nesto desi desi se nemores tu nis promjenit

Komentiraj...
Vidi sve komentare