To je to što me zanima!

Oduševljava u Primeri: Alen je u Španjolskoj 3. asistent lige

Osim tri asistencije Halilović u sedam nastupa ima i jedan gol te jedan žuti karton, a prošlog je mjeseca primio i nagradu navijača kao najboljeg igrača Sportinga...
Vidi originalni članak

Sporting Gijon je jučer pred 20.000 gledatelja na svom Municipal El Molinón stadionu odigrao 3-3 protiv Granade, a ponovno je jedan od boljih u domaćoj momčadi bio Alen Halilović .

Poveo je Sporting u osmoj minuti golom Espinose, no gosti su okrenuli na 3-1 u svoju korist golovima Pitija u 21., Successa u 41. te El-Arabija u 73. minuti.

Kada se činilo kako će gosti odnijeti sva tri boda Halilović je u 88. minuti sjajno asistirao za Casesa koji prvo smanjuje na 2-3, da bi u šestoj minuti sudačke nadoknade Guerrero zabio za konačnih 3-3.

Haliloviću je to treća asistencija sezone nakon uspješnih dodavanja za gol protiv Deportiva i Real Betisa. Alen se tako izjednačio s nekolicinom igrača koji dijele drugo mjesto na ljestvici najboljih asistenata u dosadašnjem dijelu španjolske Primere .

Osim tri asistencije Halilović u sedam nastupa ima i jedan gol te jedan žuti karton, a prošlog je mjeseca primio i nagradu navijača kao najboljeg igrača Sportinga.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • chadjohn 20.10.2015.

    alene cim prije natrag u prcelonu!

  • Marko10820 20.10.2015.

    samo neka nastavi tako mali i on treba ici u francusku na godinu

  • 20.10.2015.

    rezultati Sportinga nisu baš nešto, ali zato Alen igra fantastično.... tehnika, dribling, fizički je odličan, svaka druga lopta ide preko njega... ako ovako nastavi, nema sumnje, predvidim mu svijetlu budućnost...

Komentiraj...
Vidi sve komentare