To je to što me zanima!

Odveo Lyon dalje u LP, a onda se skoro potukao s navijačima

Ultrasi su digli transparent na kojem je branič Marcelo predstavljen kao - magarac. Kapetan Depay je otrgnuo transparent iz ruke navijaču, zaštitari i policija morali su ga odvući s travnjaka
Vidi originalni članak

Lyon je preokretom protiv RB Leipziga (kod kuće od 0-2 do 2-2) osigurao plasman u nokaut-fazu Lige prvaka. Zlatni drugi gol zabio je nizozemski napadač Memphis Depay.

Nizozemac je za vrijeme utakmice bio Lyonov junak, a nakon utakmice se, braneći suigrača, skoro potukao sa vlastitim navijačima.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Do incidenta je došlo kad je trener Rudi Garcia pokazao svojim igračima da odu pozdraviti ultrase, a ovi su digli transparent na kojem je branič Marcelo predstavljen kao - magarac.

Ultrasi traže od Brazilca da napusti klub, a Depay je otrgnuo transparent iz ruke navijaču, zaštitari i policija morali su ga fizički odvući s travnjaka.

Sve je potrajalo nekoliko minuta, a ispod tribine ostali su tek Anthony Lopes i Houssem Aouar, dvojac iz Lyonove Škole nogometa.

Depay je odnedavno kapetan mlade Lyonove momčadi, a Brazilca Marcela najžešći navijači optužuju za pretjerano uživanje u noćnom životu i neprofesionalizam.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 6

  • zabava 11.12.2019.

    ovaj depay je jako dobar igrač inače nakon svjetskog u brazilu otišao u united gdje mu je mourinho upropastio karijeru ali sva sreća otišao je u lyon i igra jako dobro zadnje 2 godine i biti će jedno od najjačih oružja nizozemske na euru uz van dijka de ligta de beeka i de jonga i naravno promesa koji igra odlično u ajaxu

  • 11.12.2019.

    On je pokusao da otrgne transparent ali nije uspio. Novinaru sta si ti gledao? zasto pises neistine?

  • 11.12.2019.

    Koji kralj, nije ko hajdukovci koji nemaju muda za nista pred torcidom

Komentiraj...
Vidi sve komentare