To je to što me zanima!

Odvratne provokacije iz Srbije: Delije opet vrijeđale Grad heroj

Dok Euroliga i Fiba žmire na sramotno izrugivanje Gradu heroju i svemu što je Vukovar pretrpio u Domovinskom ratu, Zvezdini navijači će bez problema provocirati sramotnim transparentom
Vidi originalni članak

Crvena zvezda pobijedila je jučer Fenerbahče u Euroligi 75-73, a na tribinama beogradske arene 'Aleksandar Nikolić' Delije su ponovno izvijesile sramotnu zastavu s natpisom Vukovar na ćirilici, napisanoj na srpskoj trobojnici.

I nastavit će to raditi sve dok Euroliga i Fiba žmire na sramotno izrugivanje Gradu heroju i svemu što je Vukovar pretrpio u srbočetničkog agresiji u napadu na Hrvatsku.

Isti transparent Delije su izvijesile i na utakmici protiv moskovskog CSKA u Euroligi, a poruka se vidjela i na nogometnoj utakmici Srbije i Hrvatske u rujnu 2013. godine na Marakani. Tada nitko od delegata nije zatražio da se sramotni transparent ukloni, dok je HNS morao micati poruku 'Zapamtite Vukovar' s maksimirskog sjevera. 

Ne tako davno Delije su imale pravi četnički dernek kad je u Beogradu gostovala Cedevita. U veljači 2016. Zvezdini navijači pjevali su četničku himnu 'Od Topole pa do Ravne gore', veličali su zločinačkog popa Đujića kao i pokojnog Zdravka Tolimira, ratnog zločinca koji nije dočekao pravdu, već je umro u Haagu iza rešetaka. 

Tolimir je bio general vojske Republike Srpske i desna ruka još jednog ratnog zločinca Ratka Mladića. Momčilo Đujić bio je zloglasni četnički vojvoda iz Drugog svjetskog rata odgovoran za masovne pokolje hrvatskog civilnog stanovništva u Dalmaciji. Nakon rata kukavički je pobjegao u SAD gdje je i umro 1999. godine.

Idi na 24sata

Komentari 323

  • babaroga1991 16.01.2017.

    Trebali smo i Vukovar oslobodit vojskom, vako misle da je njihov. A mozda smo ga razmijenili sa Banja lukom.

  • komentarr_1 16.01.2017.

    Prvo,''srbocetnicka agresija na grad heroj''?Zvuci kao Gebelsova matrica koju je ponavljao njemackom stanovnistvu, a time vi ispirate mozgove svojoj djeci sada da povjeruju u vase lazi.Heroj jer su desetnie hiljada do zuba naoruzanih njemackim i americkim oruzjem i praceni NATO podrskom napali stanovnistvo?Vise da je grad heroj Vukovar bio dok su se Srbi, ciji je vijekovima bio, branili od mnogostruko brojnijih i bolje opremljenih neprijatelja, pa ovaj transparent je na mjestu. Drugo, cetnici su bili regularna kraljeva vojska, a ne paravojska, i potpuno antifasisticka,sto hrvati nikada nisu imali, ni jedan antiffastisticki pokret, vec ste bili najmonstruoynija fasisticka drzava,i nemate pravo nikoga kriviti,bolje gledajte u zemlju.Jedini ste u istoriji covjecanstva imali logore za djecu(Jastrebarsko, izmedju ostalih, na primjer)!Svestenici vasi (Filipovic Majstorovic-fra Satana) su klali djecu i ljude,toliko o vasoj religiji i religioznim ustanovama!Fuj!Jasenovac, Jadovno,sjecate se toga?Milione Srba, Jevreja,Roma,Hrvata antifasista se ubili na najmonstruozniji nacin!I krivite nekog drugog,optuzujete?

  • Nevitan 15.01.2017.

    A jel? To vam je odvratno. A kada igra Dinamo pa stoje Bosanski gradovi ? To vam ne smeta. Sjasite vise iskompleksirani ljudi. Cast izuzecima

Komentiraj...
Vidi sve komentare