To je to što me zanima!

Oglasila se majka Marokanca koji je optužen za silovanje: On je moralan i odgojen čovjek...

Ne zaslužuje ovo što mu se događa, razgovarali smo i kune se da je nevin, rekla je majka Achrafa Hakimija, protiv kojeg je u petak policija pokrenula istragu zbog silovanja
Vidi originalni članak

Tužiteljstvo u Nanterreu pokrenulo je istragu protiv nogometaša PSG-a i najboljeg marokanskog igrača Achrafa Hakimija (24) nakon što je jedna djevojka dala izjavu da ju je silovao. 

Hakimi, koji je inače oženjen i ima dva sina sa španjolskom glumicom Hibom Abouk, slučaj je prepustio odvjetnici i mirno čeka rasplet situacije.

ZVIJEZDA MAROKA I PSG-A Hakimi službeno pod istragom, djevojka tvrdi da ju je silovao

POKRENULI ISTRAGU Zvijezda PSG-a dobila nagradu Fife, a policija ga istražuje zbog optužbe za silovanje djevojke

Saida Mouah, majka marokanskog reprezentativca, stala je u obranu sina.

- Srce mi kaže da je nevin. Lijepo je odgojen i svi znaju da je osoba od visoke moralnosti. Ne zaslužuje ovo što mu se događa, pričali smo i kune se da je nevin. Kako je moguće da je optužen za događaj iste noći kada mu je žena u njihovom domu i kada ima toliko kamera? 

Djevojka tvrdi da ju je Hakimi poljubio i dirao grudi bez njenog dopuštenja. Upoznali su se preko Instagrama, a ona je mjesec dana kasnije navodno sjela u taksi i otišla u njegovu kuću. Policija surađuje s obje strane.

Hakimi bi trebao biti uvršten u sastav PSG-a u uzvratu osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna. Parižani gube 1-0, a bit će i bez Neymara.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • arow 07.03.2023.

    A sta majka moze drugo reci,kao svaka majka

  • Pešekanov otac jovan 07.03.2023.

    Ista moja mirsada💋💋💋

  • 06.03.2023.

    Aj stara ne laprdaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare