To je to što me zanima!

Đoković: Borna me podsjeća na mene, jako je zrela osoba

Mladi hrvatski tenisač Borna Ćorić i najbolji svjetski tenisač Novak Đoković dobri su prijatelji. Srbin je pohvalio Bornu nakon velike pobjede nad Tommyjem Robredom...
Vidi originalni članak

Novak Đoković lakoćom je svladao Luksemburžanina Gillesa Müllera u drugom kolu Roland Garrosa (6-1, 6-4, 6-4). Svjetski broj jedan komentirao je hrvatsku zvijezdu Bornu Ćorića, koji je nakon velike borbe izbacio 18. nositelja, Španjolca Tommyja Robreda.

- Sviđa mi se Borna i način kako pristupa mečevima. Jako je zreo za osobu koja ima samo 18 godina - kazao je Đoković u Parizu i nastavio s pohvalama:

- Puno sam trenirao s njim posljednjih nekoliko mjeseci, pomalo me podsjeća na mene u toj dobi.

Novak Đoković s Bornom i njegovom sestrom Brunom; Twitter/Basia

Iako je tek prošle godine zaigrao s profesionalcima, Borna je već ostvario nekoliko skalpova svladavši Jerzyja Janowicza, Rafaela Nadala, Andyja Murraya, a sad i Robreda.

- On je veliki borac, jako čvrst s osnovne crte. Popravlja servis, vidio sam to. Ima vrlo profesionalan i zreo pristup, ne samo mečevima, nego teniskom životu u cjelini. Lijepo je to vidjeti kod nekoga u njegovim godinama.

- Nije uobičajeno to vidjeti. Mislim da će biti jako, jako dobar - zaključio je Novak Đoković.

Jean-Paul Pelissier/Reuters/PIXSELL
Idi na 24sata

Komentari 58

  • HappySrecko 30.05.2015.

    Novak Djokovic je prije svega covijek a o njemu kao sportasu nema smisla vise ista pisati...jedini srbin kojeg cijenim ali bas s gustom...sport prije svega,svaka cast majstore svog zanata

  • riskk 30.05.2015.

    Gospodin Djokovic

  • vivalavida 29.05.2015.

    Nek bude upola uspješan kao Nole i mi ćemo biti sretni :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare