To je to što me zanima!

Đoković ludio gledajući Zvezdu: 'Nisam u životu toliko skakao!'

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković (32) u američkom je Cincinnatiju slavio u prvom kolu protiv domaćeg predstavnika Sama Querreya (7-5, 6-1). Do samog izlaska na teren žustro je bodrio voljeni klub u svlačionici
Vidi originalni članak

Možda sam bio malo nervozniji na početku meča jer sam do tri minute prije ulaska na teren skakao u svlačionici. Zagrijavao sam se i pratio utakmicu s trenerom Goranom i cijelom ekipom iz bivše Jugoslavije, objasnio je Novak Đoković nakon pobjede protiv Querreya zašto je u meč ušao malo 'rastresen'. Cijelo je vrijeme gledao susret Kopenhagena i Crvene zvezde (1-1) kojeg su zvezdaši dobili boljim izvođenjem penala (7-6).

Novak Đoković je odmalena veliki navijač Crvene zvezde i do posljednjeg je trenutka strepio sa svojim klubom. A u Danskoj je to bila velika drama. Prva utakmica u Beogradu završila je 1-1, a tako je bilo i nakon 120 minuta u Kopenhagenu. Srbi su prošli dalje nakon penala i to nakon čak 11 serija. Teren je bio užasan, a posebno bijela točka odakle su se izvodili jedanaesterci.

PORTO I CELTIC ISPALI Zvezda prošla u drami penala! Bartolec promašio za pobjedu

Igrači su jedan za drugim promašivali, lopte su letjele i po stadionu, okolici Kopenhagena, a jednu je loptu igrač Zvezde manirom Sergija Ramosa poslao 'do Mjeseca'. Na kraju su zvezdaši izborili play-off sa 7-6 u penalima, a za to im je trebalo čak 11 serija. Teška noć će to biti i za Hrvata Karla Bartoleca koji je u sedmoj seriji imao priliku odvesti svoju momčad dalje, ali i njegova lopta otišla je u 9. red tribina.

- To je stvarno nevjerojatan podvig! Čestitke cijelom timu, pogotovo Borjanu koji je obranio toliko penala. Ma ja to u životu nisam vidio! - rekao je najbolji svjetski tenisač.

Junak srpske momčadi bio je golman Milan Borjan koji je obranio tri udarca, a posebno bitan je bio onaj posljednji kada je pročitao Winda. Gol za Kopenhagen u regularnom dijelu zabio je N'Doye, a za Zvezdu Boakye. Crveno bijeli će tako u play-offu Lige prvaka igrati protiv švicarskih Young Boysa.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • kajzer/soze/80🇷🇸 14.08.2019.

    Zato sam i komentarisao danas,Zvezdu i Djokovića nikad ne treba otpisivati,i kad izgledaju pobedjeno oni se podignu...Kakci prolasci protiv Krasnodara,Salcburga i Kopenhagena...Jang bojs me ne brine,samo povrede i kartoni...

  • RoyBean 14.08.2019.

    ne Bartoleca nego Bartolca. Nisu Tuckovi izabranici, nego Tucakovi. Nepismeni

  • pipolino 14.08.2019.

    Goran je za to vrijeme sigurno gledao i navijao za klub iz grada u kojem živi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare