Obavijesti

Sport

Komentari 78

Zvezda prošla u drami penala! Bartolec promašio za pobjedu

Zvezda prošla u drami penala! Bartolec promašio za pobjedu
1

Veliko iznenađenje dogodilo se i u Portu gdje je ruski Krasnodar pobijedio domaćina sa 3-2 i tako nadoknadio 0-1 poraz iz prvog dvoboja na svom terenu te ih izbacio iz Lige prvaka...

VIDEO

Drama nad dramama. Drugačije se ne može opisati utakmica Kopenhagena i Crvene Zvezde. Prva utakmica u Beogradu završila je 1-1, a tako je bilo i nakon 120 minuta u Danskoj. Srbi su prošli dalje nakon penala i to nakon što smo gledali čak 11 serija. Teren je bio užasan, a posebno bijela točka odakle su se izvodili jedanaesterci. Igrači su jedan za drugim promašivali, lopte su letjele i po stadionu, okolici Kopenhagena, a jedna je lopta otišla i do mjeseca nakon što ju je napucao igrač Zvezde.

Na kraju su Zvezdaši izborili play-off sa 7-6 u penalima, a za to im je trebalo čak 11 serija. Teška noć će to biti i za Hrvata Karla Bartoleca koji je u sedmoj seriji imao priliku odvesti svoju momčad dalje, ali i njegova lopta otišla je u 9. red tribina. Junak srpske momčadi bio je golman Milan Borjan koji je obranio tri udarca, a posebno bitan je bio onaj posljednji kada je pročitao Winda.

Gol za Kopenhagen u regularnom dijelu zabio je N'Doye, a za Zvezdu Boakye. Crveno bijeli će tako u play-offu Lige prvaka igrati protiv švicarskih Young Boysa.

Celtic i Porto ispali

Nogometaši rumunjskog prvaka CFR-a iz Cluja priredili su veliko iznenađenje u 3. pretkolu Lige prvaka izbacivanjem slavnog škotskog Celtica, nakon 1-1 iz prve utakmice u Rumunjskoj igrači Cluja su u uzvratu u Glasgowu pobijedili sa 4-3 i tako s ukupnih 5-4 izborili plasman u posljednje, 4. pretkolo.

Cluj je poveo u prvom poluvremenu golom Deaca (27), no Celtic je početkom nastavka preokrenuo preko Forresta (51) i Edouarda (61) i stigao do rezultata koji je njega vodio dalje. Velikom pogreškom kapetana Celtica Browna, koji je nepotrebno igrao rukom u svom kaznenom prostoru, Cluj je stigao do prilike za izjednačenje na 2-2 koju je Omrani (74-11m) i iskoristio.

Samo dvije minute potom Christie (76) je vratio prednost na stranu Celtica, ali je Omrani (80) svojim drugim golom poravnao na 3-3 i ponovno je Cluj imao rezultat koji ga vodi dalje zbog više pogodaka u gostima. Celtic je u samoj završnici krenuo na sve ili ništa i dobio ništa jer je Tucudean (90+7) u posljednjoj minuti sudačke nadoknade postigao pogodak za pobjedu rumunjskog sastava.

Jozo Šimunović igrao je čitav susret za Celtic.

Napadač Antonio Jakoliš igrao je za ciparski APOEL od 82. minute u 2-0 (1-0) gostujućoj pobjedi kod azerbajdžanskog Qarabaga kojom je nadoknadio 1-2 poraz iz prvog susreta i plasirao se dalje s ukupnih 3-2. Veznjak Filip Ozobić zbog ozljede nije konkurirao za nastup u sastavu Qarabaga.

Branič Špiro Peričić odigrao je čitav susret za Maribor koji je i u uzvratu, ovoga puta u Norveškoj, izgubio od Rosenborga sa 1-3 (1-0). Norveški je prvak tako prošao dalje s ukupnih 6-2.

Matej Mitrović ostao je na klupi Club Bruggea koji je na gostovanju kod Dinama u Kijevu odigrao 3-3 (1-1) i tako obranio minimalnu 1-0 pobjedu iz prvog susreta. Josip Pivarić zbog ozljede nije igrao za Dinamo. 

Veznjak Josip Mišić igrao je od 82. minute za PAOK koji je na gostovanju kod Ajaxa u Amsterdamu izgubio sa 2-3 i tako ispao s ukupnih 4-5.

Veliko iznenađenje dogodilo se i u Portu gdje je ruski Krasnodar pobijedio domaćina sa 3-2 i tako nadoknadio 0-1 poraz iz prvog dvoboja na svom terenu te zbog više pogodaka u gostima izbacio bivšeg dvostrukog prvaka Europe
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom