To je to što me zanima!

Đoković: Osvojit ću Cincinnati kad Federer ode u mirovinu...

NE IDE PA NE IDE Đoković je pet puta igrao u finalu Cincinnatija, jedinog turnira Masters serije koji mu nedostaje, i svih pet puta izgubio je bez osvojenog seta...
Vidi originalni članak

Roger Federer osvojio je Cincinnati preko Novaka Đokovića. Švicarac je slavio u dva seta (7-6, 6-3), a Srbin je ostao bez jedinog trofeja Masters serije 1000 koji mu nedostaje u bogatoj kolekciji devet turnira.

Ima nešto neobično u tom Cincinnatiju. Đoković je peti put izgubio u finalu ovog turnira. Nikad u tim finalima nije osvojio ni set. 

- Federer je zasluženo pobijedio. Svaka mu čast. Ja nisam uspio. Peti put. Moram čekati da Roger ode u penziju - rekao je Novak kroz šalu i dodao:

- Pokušavam, dajem sve od sebe. Sve više želim ovu titulu - kazao je.

Federer je obranio prošlogodišnji naslov.

- Zadovoljstvo je igrati protiv Novaka u finalu. Nas dvojica stalno izvlačimo najbolje jedan od drugoga. Nadam se da ćeš jednoga dana osvojiti turnir ovdje. Zaslužio si - poručio je veliki švicarski sportaš Novaku Đokoviću.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 25.08.2015.

    Federer kad hoće može dobit koga god hoće,tko se razumije u bodovanje u tenisu i o prenošenju turnira u sljedeću sezonu,zna o čemu govorim!

  • DoridDragović 25.08.2015.

    kao i RG,haha

  • DoridDragović 25.08.2015.

    kao i RG,haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare