To je to što me zanima!

Đoković zaplesao 'Gangnam style' pa ga Almagro 'istukao'

Ekshibicijski turniri kao da su stvoreni za Novaka Đokovića na kojima može pokazati zašto je najveći zabavljač u teniskom svijetu. Opet je ponudio nekoliko fora
Vidi originalni članak

Poznat po svojim zabavljačkim sposobnostima na i izvan terena Novak Đoković najviše dolazi do izražaja igrajući na ekshibicijskim turnirima. Lišen rezultatskog imperativa srpski tenisač ima slobodu pokazati svoja neteniska umijeća kao što je većinom bio slučaj u jednom meču na Tajvanu protiv Španjolca Nicolasa Almagra.

Nole je osim uobičajenih imitacija poznatih tenisača odlučio zaplesati svjetski popularni ples iz velikog hita 'Gangnam style' korejeskog pjevača Psya.

No nije sve bilo u plesu i zabavi kad je u jednom trenutku 'zaiskrilo' pa je Almagro prešao na Đokovićevu stranu terena te ga 'premlatio'. Dakako, radilo se o šali, a osim dvojice tenisača najzadovoljniji su bili gledatelji, koji su ispratili Srbina u pobjedu u dva seta.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • kozaribok 02.10.2012.

    Sportas je vrhunski,al humor mu je u rangu Duska Curlica

  • be yourself 02.10.2012.

    Stvarno je lik ok. Sviđa mi se što se tip nije promjenio bio on 10, 5 ili 1. na ATP ljestvici. Zezancija uvijek na 1. mjestu.

  • AlenRikert 02.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare