To je to što me zanima!

Ronaldo dva puta u nadoknadi! Cristiano izvukao remi Unitedu

Odahnuo je Ole Gunnar Solskjaer kad je Cristiano Ronaldo u prvoj minuti sudačke nadoknade pogodio za izjednačenje (2-2)! Majstorski je iz voleja pogodio Portugalac i ostavio 'crvene vragove' na vrhu
Vidi originalni članak

Nakon što je Manchester United u prošlom kolu napravio veliki preokret protiv Atalante (3-2) na Old Traffordu, opet su se spasili u zadnjim minutama na Gewiss stadionu! I preko koga drugoga nego li Cristiana Ronalda koji je s dva gola ostavio United na vrhu skupine! 

A nije bilo sve tako bajno za goste jer je već u 12. minuti povela Atalanta preko Josipa Iličića. I nije to bio previše opasan udarac Slovenca nakon povratne lopte Duvána Zapate, a prošla je ona po travnjaku ispod Davida De Gee koji je bio na lopti, ali je jako loše reagirao i domaći su poveli.

Ipak, u sučevoj nadoknadi prvog dijela poravnao je Ronaldo nakon što mu je odlično iza sebe loptu ostavio sunarodnjak Bruno Fernandes i tako olakšao posao Oleu Gunnaru Solskjaeru koji je na poluvremenu mogao biti malo smireniji. No, opet je bio 'u panici' kad je Duván Zapata zabio u 56. minuti. Iako je sudac Vinčić odmah dosudio zaleđe, nakon pregleda VAR snimke utvrđeno je da je gol - regularan!

Odlučio je Ole napasti nakon toga, ali njegove su trupe bile daleko od gola. Sve do prve minute sučeve nadoknade kad je odlični Cristiano Ronaldo iz voleja potegnuo s ruba šesnaesterca, a lopta je savršeno završila u mreži Atalante za veliko slavlje i bod 'crvenih vragova' koji su opet na vrhu. Dvije utakmice prije kraja grupne faze još ništa nije riješeno u skupini F.

Idi na 24sata

Komentari 116

  • VOLBEAT 03.11.2021.

    Maguire rupčaga epskih razmjera.. A Ronaldo je jednostavno - zvijer...

  • Miss 19 03.11.2021.

    Vele sinoć njemački komentatori "atalanta 2:cristiano Ronaldo 2"

  • 03.11.2021.

    lik je mašina! nema se tu šta reći... svaka čast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare