Obavijesti

Sport

Komentari 116

Ronaldo dva puta u nadoknadi! Cristiano izvukao remi Unitedu

Ronaldo dva puta u nadoknadi! Cristiano izvukao remi Unitedu

Odahnuo je Ole Gunnar Solskjaer kad je Cristiano Ronaldo u prvoj minuti sudačke nadoknade pogodio za izjednačenje (2-2)! Majstorski je iz voleja pogodio Portugalac i ostavio 'crvene vragove' na vrhu

Nakon što je Manchester United u prošlom kolu napravio veliki preokret protiv Atalante (3-2) na Old Traffordu, opet su se spasili u zadnjim minutama na Gewiss stadionu! I preko koga drugoga nego li Cristiana Ronalda koji je s dva gola ostavio United na vrhu skupine! 

Champions League - Group F - Atalanta v Manchester United

A nije bilo sve tako bajno za goste jer je već u 12. minuti povela Atalanta preko Josipa Iličića. I nije to bio previše opasan udarac Slovenca nakon povratne lopte Duvána Zapate, a prošla je ona po travnjaku ispod Davida De Gee koji je bio na lopti, ali je jako loše reagirao i domaći su poveli.

Champions League - Group F - Atalanta v Manchester United

Ipak, u sučevoj nadoknadi prvog dijela poravnao je Ronaldo nakon što mu je odlično iza sebe loptu ostavio sunarodnjak Bruno Fernandes i tako olakšao posao Oleu Gunnaru Solskjaeru koji je na poluvremenu mogao biti malo smireniji. No, opet je bio 'u panici' kad je Duván Zapata zabio u 56. minuti. Iako je sudac Vinčić odmah dosudio zaleđe, nakon pregleda VAR snimke utvrđeno je da je gol - regularan!

Champions League - Group F - Atalanta v Manchester United

Odlučio je Ole napasti nakon toga, ali njegove su trupe bile daleko od gola. Sve do prve minute sučeve nadoknade kad je odlični Cristiano Ronaldo iz voleja potegnuo s ruba šesnaesterca, a lopta je savršeno završila u mreži Atalante za veliko slavlje i bod 'crvenih vragova' koji su opet na vrhu. Dvije utakmice prije kraja grupne faze još ništa nije riješeno u skupini F.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
4. KOLO LIGE PRVAKA 21:00 , GEWISS STADION, BERGAMO
Atalanta
12' Iličić, 58' Zapata
2 : 2
Man. United
45'+1', 90'+1' Ronaldo
Sortiranje događaja
KRAJ

KRAJ UTAKMICE U BERGAMU I PODJELA BODOVA!

90'+1' GOL MANCHESTER 2-2

Kakav gol Cristiana Ronalda! Odlično je iz voleja potegnuo Portugalac i pogodio za izjednačenje! Ma ovo može samo CR, ni iz čega je zabio United za izjednačenje i za veliko olakšanje u Bergamu.

90' NADOKNADA

Četvrti je sudac pokazao pet minuta nadoknade.

87'

Za slamku spasa se hvata Ole Gunnar Solskjaer. Izvadio je Brunu Fernandesa i Scotta McTominaya, a ušli su Jadon Sancho i Donny van de Beek.

80'

Istrčali su kontru nogometaš Atalante, ali nije bilo siline u njegovom pokušaju i loptu je lagano primirio David De Gea. Sve je manje nade da će 'crveni vragovi' uzeti barem bod u Bergamu.

Komentari 116