To je to što me zanima!

Olić: Bit će mi teško otići, neću moći sakriti suze!

Bez obzira na Bayern, HSV je još uvijek u mojim mislima. Do posljedne sekundi mislit ću samo na sadašnji klub, rekao je Olić, koji će doći u Zagreb
Vidi originalni članak

Bit će mi teško otići iz Hamburga u Bayern i neću moći sakriti suze na oproštaju. U Hamburgu sam doživio puno lijepih trenutaka i to nikad neću moći zaboraviti, rekao je u intervjuu Bildu hrvatski reprezentativac Ivica Olić.
Napadač Hamburga zbog gripe neće zaigrati za reprezentaciju u srijedu protiv Andore, ali će doći u Hrvatsku posjetiti bolesnog oca i svoje suigrače prije ove  utakmice. Olića je jako nahvalio i sportski direktor Bayerna Uli Hoeness, koji je i najzaslužniji za Ivičin dolazak. Hoeness je u Bildu prije nekoliko dana izjavio kako mu je tek sad jasno kako je dobrog igrača Bayern dobio i to za jako male novce.
- Rijetki su igrači poput Ivice - rekao je sportski direktor Bayerna.
Budući igrač Bayerna se u intervjuu za Bild javno zahvalio svom budućem poslodavcu Uliju Hoenessu.
- Lijepo je znati da vas Uli Hoeness ovako cijeni. Bio je to veliki igrač i sretan sam zbog njegove izjave. Ja ću do posljednje sekunde dati sve za HSV, a nakon prelaska u Bayern s takvom ću željom i motivacijiom igrati i za Bavarce - rekao je Ola.
Hamburg je još u igri za sva tri trofeja ove sezone. U prvenstvu se bore za naslov prvaka, u Kupu Uefa su dogurali do četvrtfinala, ali Olić vjeruje kako će njegova momčad najlakše doći do trofeja u njemačkom Kupu. Tamo je Hamburg ušao u polufinale i samo ih jedna pobjeda dijeli od odlaska u Berlin na veliko finale.
- Naravno da mi je želja da se od Hamburga oprostim s barem jednim trofejom. Teško ćemo uzeti sva tri, ali prioritet kluba je plasman u Ligu prvaka i osvajanje njemačkog Kupa - izjavio je nedavno Olić.
Njemački mediji vjeruju da će nakon Olićeva odlaska u Bayern na kraju sezone i drugi igrač iz hrvatskog tandema u Hamburgu, Mladen Petrić, potražiti novi klub.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • cinderella 28.03.2009.

    e to je covjek!!!

  • Ivan_ST 28.03.2009.

    super je igrač postao - svakom klubu na svitu bi napadač ko Ivica dobro došao.

  • JAX 28.03.2009.

    pa sto si odlucio otici pobogu ako ti nije stalo do novca onda bi ostao u hsv-u

Komentiraj...
Vidi sve komentare