To je to što me zanima!

Zlatni olimpijac veliča Putina: Izgubili smo u II. svjetskom ratu više ljudi nego svi drugi skupa

Ne želim slaviti jer naši momci i sada umiru, ali moramo pamtiti i održati paradu, napisao je Jevgenij Rilov povodom Dana pobjede nad fašizmom
Vidi originalni članak

Svjetska plivačka organizacija (Fina) nedavno je na devet mjeseci suspendirala dvostrukog olimpijskog prvaka u plivanju Rusa Jevgenija Rilova (25) zbog sudjelovanja na skupu podrške povodom ruske invazije na Ukrajinu, a nakon nove objave, tko zna kada će ponovno u bazen...

POGLEDAJTE VIDEO: Bombardiranje škole

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ponosno vadim svoju putovnicu na putovanju, drago mi je što sam građanin velike zemlje! I podržavam svog predsjednika (op.a., Vladimira Putina), koji voli moju zemlju i ne dopušta da se oblaci pojave na našim granicama. Ne želim slaviti jer naši momci i sada umiru, ali moramo pamtiti i održati paradu -  napisao je Rilov povodom Dana pobjede nad fašizmom pa dodao:

- U Drugom svjetskom ratu izgubili smo 52 milijuna ljudi, više nego svi ostali zajedno. Zbog toga trebamo pamtiti ovaj dan, dan koji simbolizira najveći gubitak koji je neka zemlja pretrpjela. Zato se ne sramim što sam Rus.

Rilov je na Olimpijskim igrama u Tokiju osvojio zlato na 100 i 200 metara leđno te srebro u štafeti (4x200 metara slobodno), dok je pet godina ranije u Rio de Janeiru uzeo broncu na 200 metara leđno.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Janka Puszta 2 11.05.2022.

    Ovi Rusi stvarno uče od servina. Još se hvali da su izgubili najviše ljudi. Ko i frendići servini, 70 godina nisu znali kaj bi z prvim svijetskim ratom, tam su ih svi pobedili, imali su najviše mrtvih po glavi stanovnika, vojnici proglašeni za najgore u povijesti, a oni slave pobjedu.

  • NindžaPijace 11.05.2022.

    I što onda? Koji witchunt na Ruse ovo je neviđeno! Bilo je milijun ratova, ovakav butthurt još nije viđen u svjetskim razmjerima. Tako je pa kome pravo kome krivo.

  • mali moj 11.05.2022.

    Kako je lepo biti glup

Komentiraj...
Vidi sve komentare