To je to što me zanima!

Olma tješili Enrique i suigrači, a Marca poručila: Promašaj ne može zasjeniti odličnu utakmicu

Dobili smo Danija, rekli su u poznatom španjolskom mediju hvaleći nastup bivšeg igrača Dinama unatoč promašaju u raspucavanju za finale Eura. Bio je jedan od najboljih igrača 'furije'
Vidi originalni članak

Dani Olmo bio je jedan od najboljih pojedinaca Španjolske u polufinalu Eura na Wembleyu, asistirao je za gol Álvara Morate u 80. minuti koji je odveo meč protiv Italije u produžetke, a onda su obojica promašili penale u raspucavanju.

"Azzurri" idu u nedjeljno finale protiv boljega iz okršaja Engleske i Danske u srijedu. "Furia" nakon treće uzastopne nokaut-utakmice koja je otišla u produžetke odlazi kući.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivši igrač Dinama u prvoj je seriji penala pucao preko gola, a udarac Morate u četvrtoj obranio je Gigi Donnarumma.

Tako to bude, Dani je zabio protiv Švicaraca, a protiv Italije s bijele točke nije. Zabijao je za Dinamo protiv Istre, za mladu reprezentaciju Španjolske protiv Kazahstana, za Leipzig protiv Augsburga. Sjećamo se i promašaja za Dinamo u finalu Kupa protiv Rijeke u Puli 2019.

Tješio ga je suigrač Koke, tješio ga je i izbornik Luis Enrique. Nema sumnje kako će se Olmo brzo oporaviti od ovoga i nastaviti zabijati. Uostalom, već ga za dva tjedna čeka prva utakmica na Olimpijskim igrama u Japanu.

"Prokleti penali", napisala je Marca u naslovu izvještaja polufinalne utakmice.

"Nismo ušli u finale, ali dobili smo Pedrija, Olma... Sjajnu momčad. Promašaji Olma i Morate neće zasjeniti sjajan turnir kojega ćemo se sjećati s ponosom. Olmo je odigrao utakmicu za pamćenje bez obzira na promašaj", pišu u poznatom mediju.

Sudjelovao je u gotovo svim opasnim akcijama Španjolske, pokazao inteligenciju i napadao preko boka i kroz sredinu, gurao Moratu u situacije jedan na jedan, bio opasan u prekidima...

"Velika Danijeva utakmica. On je mladić u čijim ćemo igrama dugo uživati u reprezentaciji", ističu u Marci.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • Usora1 07.07.2021.

    Navijao sam za susjede, nije ki lijepo reci kako sa eu prvacima imamo pozitivan skor. Zao mi je Olma ali spancima ne mogu oprostiti ona fijasko nakon rusije, tj. Ne mogu oprosti nasima

  • surivlaj 07.07.2021.

    Nije zva ramosa.ala greške.neka su ispali.dosadni su.76999 dodavanja po poluvremenu.

  • Roberto16 07.07.2021.

    Najbolji..gospodin

Komentiraj...
Vidi sve komentare