To je to što me zanima!

Salah i Mane izbacili su Leipzig

Liverpool je pobijedio i drugu utakmicu istim rezultatom kao i prvu i s ukupno 4-0 prošao u četvrtinu finala ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka. Redsi su se napromašivali u prvom dijelu, ali Leipzig ih nije uspio kazniti
Vidi originalni članak

Liverpool je nakon slavlja u gostima, pobijedio i kao domaćin protiv Leipziga na Puškaš Areni 2-0 i ukupnim rezultatom 4-0 prošao u četvrtfinale Lige prvaka.

Moglo je to i puno jednostavnije za momčad Jurgena Kloppa, ali 'Redsi' su se danas pošteno napromašivali. 

Prvu priliku na utakmici imao je bivši dinamovac Dani Olmo, ali njegov slabašan udarac zaustavio je Alisson koji je praktički već bio na podu. Odgovorio je Liverpool preko Jote, Salaha i Manea, ali napad engleske momčadi danas jednostavno nije mogao zabiti u prvom poluvremenu.

VIDEO Pobješnjeli Mane: Kova ga napucao loptom, ovaj poludio

Svaki put kada bi imali čistu priliku, pretvorili bi se u limače i na smiješne načine upropaštavali svoje prilike. No, Leipzig ih nije znao i uspio kazniti pa su momčadi otišli na poluvrijeme bez golova.

U drugom dijelu igrači obje momčadi već su se dobro ispuhali pa je pala i kvaliteta igre.

Kada je Leipzig jako pritisnuo pa i pogodio prečku, Liverpool se budi te iz polukontre dolazi do vodstva. Mane je uposlio Jotu koji je produžio za Salaha, a Egipćanin je izvagao svojeg čuvara i matirao nemoćnog Gulácsija.

Tek nepune četiri minute nakon vodećeg gola po receptu iz prošle utakmice, kada je Liverpool zabio dva gola unutar pet minuta, zabio je i Mane na odličnu asistenciju Origija i tako riješio pitanje pobjednika ove utakmice jer pitanje prolaznika već je praktički bilo riješeno.

Može i mora Liverpool puno, puno bolje ako žele napraviti neki rezultat ove godine u Ligi prvaka jer ako ih zapadne neka jača momčad, mogli bi imati velikih problema.

Leipzig je, s druge strane, pokazao da mora još puno 'žganaca' pojesti kako bi mogao parirati najjačim europskim klubovima. Momčadi Juliana Nagelsmanna preostaje borba za naslov prvaka u Bundesligi i njemačkom Kupu.

UZVRAT OSMINE FINALA Gol u gostima vrijedi: 'Redsi' i Leipzig ponovno u Budimpešti

Idi na 24sata

Komentari 13

  • WeetzCRo96 10.03.2021.

    Lijepo gledam stream (totalsportek) sve normalno i onda mi govno krepa taman kad je Liverpool zabio golove

  • MateCro 10.03.2021.

    Šteta lajpcig'neće lopta u gol

  • Mthesecond 10.03.2021.

    Nebi bilo iznenadjenje I da Leipzig pobjedi,Liverpool je totalno u rasulu,ni sjena one ekipe prosle sezone. Cini se da ce opet cekati 30 godina na naslov u Engleskoj..

Komentiraj...
Vidi sve komentare