To je to što me zanima!

Olmo iz Leipziga derbi pratio preko tableta: 'Ajmo, momci!'

Španjolac Dani Olmo je u zimskom prijelaznom roku preselio iz Dinama u Leipzig, ali i dalje prati utakmice "modrih". Preko tableta je pratio susret Hajduka i Dinama i kratko poručio: 'Ajmo, momci'
Vidi originalni članak

Najveći hrvatski derbi između Hajduka i Dinama gledao se diljem Europe, a spektakl u Splitu nije propustio ni Dani Olmo (21) koji je susret sa zanimanje pratio iz Leipziga preko tableta pa se pohvalio na Instagram priči.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

MODRI KUTAK Kakav dan za dinamovce! Za ručak Bayern, a večeru Hajduk BILI KUTAK Ismajliju crveni ne bi oprostio ni otac, a kako bi ga - Bebek?

Ljubav "modrih" i Olma ne blijedi ni odlaskom Španjolca na gotovo 700 kilometara udaljenu (zračnom linijom) njemačku destinaciju. 

- Ajmo, momci - kratko je napisao Olmo uz emotikon plavog srca te uz označeni profil službene Instagram stranice Dinama.

Podsjetimo, Olmo je u zimskom prijelaznom roku iz Dinama prešao u Leipzig za 18 milijuna eura plus bonusi. Za drugoplasiranu momčad njemačkog prvenstva odigrao je četiri utakmice, zabio jedan gol i ostvario jednu asistenciju.

KAKO SU IGRALI? Moharrami kao Cafu, Ismajli je amaterski zaradio dva žuta...

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Ne_znam_1 05.03.2020.

    Gledali su i pasalic i kalinic i subasic pa ne vidim clanak o njima?

  • Bukakinjo 05.03.2020.

    On svakako ne igra tako da ima vremena gledat

  • 05.03.2020.

    Olmo je prijevara. Dinamo je napravio super posao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare