To je to što me zanima!

Olmo: Ma, koliko će ova sezona trajati, bit će minuta i za mene

'Zbog ove situacije se ionako čini da će sezona trajati jako dugo pa mislim da će biti dovoljno minuta za svakoga', misli bivši dinamovac koji se u Leipzigu baš i nije naigrao...
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak:  Olmu nije jasno: 'Ne igram, a trener mi nije rekao zbog čega'

Dani Olmo nije se pretjerano naigrao otkako je u zimskom prijelaznom roku iz Dinama otišao u Leipzig, no, iako mu nije jasno zašto ne igra i dalje je zadovoljan svojim odabirom, rekao je Dan Olmo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ŠPANJOLAC O NEIGRANJU Olmu nije jasno: 'Ne igram, a trener mi nije rekao zbog čega'

- Siguran sam da je Leipzig najbolja opcija za mene i vjerujem to i dalje. Momčad je jako dobra što se i vidi po izborenom četvrtfinalu Lige prvaka - rekao je pa istaknuo i svoju nadu:

- Zbog ove situacije se ionako čini da će sezona trajati jako dugo pa mislim da će biti dovoljno minuta za svakoga - misli bivši dinamovac koji je rekao kako mu nije jasno zašto ne igra i zašto mu trener ne kaže razlog, ali i dalje hvali svoga trenera Juliana Nagelsmanna (32): 

SPREMAN ZA BENFICU Nije Olmo, ali je Daniel: Tueto predstavljen u Maksimiru...

- On je jako komunikativan trener i zna što želi od nas. Radimo puno taktičkih treninga i trudi se zaista mijenjati svake utakmice nešto kako bi iznenadio protivnika - kaže Olmo. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak:  Olmu nije jasno: 'Ne igram, a trener mi nije rekao zbog čega'

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ZDRAVKO TATA 20.03.2020.

    Kmeči kao Belica

  • 20.03.2020.

    Dodji nam u Split Olmo 😍😍😍 Prodali smo vec Caktasa u Barcelonu, Letvicu u Real, Susica u Inter, Vrsajevica u Atletico, Nizica u Liverpool, Balica u Juventus, Vukusica u Real...... :)) Split voli svoj Hajduk:))

  • rajdaš 20.03.2020.

    a šta si drugo i mislio? da ćeš igrati u prvoj postavi, ajde sjedi na klupi i budi sretan da i to možeš, i još si i plaćen za to, pa mislim...

Komentiraj...
Vidi sve komentare