To je to što me zanima!

Olmo otkrio hoće li moći igrati protiv Hrvatske u finalu: Već sam se čuo s nekim 'vatrenima'

Olmo je proveo šest godina u Zagrebu i dobro poznaje Hrvatsku. Zato će njemu finale Lige nacija protiv 'vatrenih' biti od posebne važnosti, a Hrvatskoj je poručio - neka bolji pobjedi!
Vidi originalni članak

Čuo sam se s Joškom Gvardiolom, Lovrom Majerom i sigurno ću porazgovarati s još nekim igračima i prijateljima iz Hrvatske, rekao je Dani Olmo (25) uoči finala Lige nacija između Hrvatske i Španjolske (nedjelja, 20:45 sati).

Podsjetimo, Hrvatska je do finala došla pobjedom protiv Nizozemske 4-2 u polufinalu, dok su Španjolci svladali Italiju 2-1

VELIKI OBRAT ZA FINALE Opet nas podcjenjuju! Vatreni, demantirajte ovakvu prognozu kladionica za finale Lige nacija

- Sretni smo zbog pobjede, puno smo bolje igrali u drugom poluvremenu. Imali smo više loptu u nogama, imali smo više šansi, jako smo sretni zbog finala - rekao je Olmo za Dnevnik Nove TV nakon pobjede Španjolske.

'Neka u finalu pobjedi bolji'

Španjolac je uspješno zaključio klupsku sezonu. Osvojio je Kup s RB Leipzigom, gdje dijeli svlačionicu s Gvardiolom. Olmo je odigrao 30 utakmica za reprezentaciju Španjolske i zabio šest golova. On je jedan od stožernih igrača 'furije', ali zbog ozljede nije nastupio u polufinalu protiv Italije. 

Njegov nastup protiv Hrvatske, koja mu je u srcu, još uvijek je pod upitnikom. Ipak, 'vatrenima' želi sreću u finalu, a pohvalio je i zanimljivu utakmicu protiv Nizozemske.

VJERUJU U POBJEDU, ALI... Marca: Čak ni Pep Guardiola ne bi od ove Španjolske napravio stroj. Realnost je da smo slabi...

- Bila je to dobra utakmica za gledanje zbog produžetaka. Želim čestitati Hrvatskoj na finalu, ali i mi ćemo biti tamo, pa neka pobijedi bolji.

Hrvatski navijaču su među najboljim

Obožava hrvatske navijače, koje dobro poznaje. Odigrao je 124 utakmice za Dinamo, a zabio je 34 gola uz 28 asistencija.

 - Možda bude malo zezanja, ali jedva čekam da dođe utakmica. Hrvatski navijači jedni su od najboljih na svijetu. Bit će mi drago opet igrati protiv Hrvatske.

KLASICI SA ŠPANJOLCIMA Ćiro ih srušio u debiju i Štimcu rekao da ne laže, Talijani pričali da ćemo namjestiti na Euru...

Nada se da će ozljeda biti iza njega u nedjelju.

UZBUĐENJE NA VRHUNCU VIDEO Poslušajte oduševljenje slovenskog komentatora nakon nevjerojatnog gola Petkovića

- Imao sam mali problem prije tri-četiri dana, nažalost nisam mogao igrati, ali nadam se da će za nedjelju biti dobro - poručio je Olmo.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Orsic Bog Klupe 16.06.2023.

    Olmo Hrvatina više članaka o njemu nego npr o Livakovicu koji je opet bio odličan

Komentiraj...
Vidi sve komentare