To je to što me zanima!

Olmo predstavio 'vatrene': Luka je srce, a Broz pluća momčadi. Petković i Perišić rade razliku!

Svi znaju da je Luka Modrić srce ekipe. Kovačić vam sakrije loptu, a Brozovića možemo nazvati plućima momčadi. Petković i Perišić rade razliku, otkrio je Olmo o najjačim adutima 'vatrenih'
Vidi originalni članak

Dani Olmo proveo je u Dinamu šest godina i osim mnogobrojnih trofeja osvojio srca Zagrepčana i Zagrepčanki. Kako je i sam rekao Hrvatska će mu zauvijek ostati u srcu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U utorak će od 18 sati na Parkenu u Kopenhagenu prvi put (najvjerojatnije) zaigrati protiv 'vatrenih', a tko bi mogao više Luisu Enrique pomoći u planiranju taktike protiv Hrvatske, nego on koji nas zna 'u dušu'.

'VOLIMO TE, ALI IDEŠ DOMA' Olmo: Htjeli smo izbjeći Hrvate, strašno ste jaki! Skakao sam na gol Perišića, meni je ovo finale

Tako je gostovao na El Chiringuito TV-u gdje je ukratko predstavio igrače naše reprezentacije.

- Luka Modrić. Svi znaju da je on srce ekipe - rekao je Olmo zaokruživši hrvatskog maestra.

Olmo je u Dinamu igrao s Livakovićem, Ivanušecom, Oršićem, Petkovićem i Gvardiolom, a u najvećem hrvatskom derbiju protiv Juranovića i Vlašića.

- Na bekovima su Juranović i Gvardiol. Juranović ima više slobode prema naprijed, a Gvardiol je defenzivniji i može se pridružiti središnjim braničima - istaknuo je nogometaš RB Leipziga.

JAVIO SE I JOŠKO Ivanović o Gvardiolu: Neke su riječi pogodile u krivu metu...

Tko u našoj reprezentaciji radi razliku?

- Perišić je igrač koji radi razliku, a na drugoj strani je opasni Vlašić. Uz Perišića, tu je i Petković. Njih dvojica čine razliku u igri Hrvatske - tvrdi Olmo.

U zadnjoj se liniji nitko ističe, ali...

- Obrana je dobra kao cjelina, a Livaković je vrlo siguran između stativa - rekao je Olmo pa analizu završio veznjacima koji bi protiv Španjolske trebali 'čuvati leđa' Modriću:

ŠPANJOLCI HVALE MATEA Marca: Kovačić je Modrićev štitonoša. Možeš ga nazvati i u 4 ujutro, trčat će na trening...

- Kovačić vam jednostavno sakrije loptu, a Brozovića možemo nazvati plućima momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • 26.06.2021.

    Ako Petkovic odigra kako treba dobivamo spanjolce bez njega smo nista. Ajmo Petko sretno 💪💪💪

  • 26.06.2021.

    Sve si rekao što se zna, uostalom dobro se znamo nema tu tajni. Olmo će uvijek imat naklonost Hrvata. Ako budemo pravi i da odigramo kako mi znamo jao Španjolcima.

  • bobiii 26.06.2021.

    Petković i Rebić su na samom dnu po krivim dodavanjima,oba spadaju u 10 najlošijih igrača ovog Eura od preko 300 igrača koji su nastupili. To su napadači koji ne zabijaju,a nemaju niti jednu asistenciju u tri utakmice. Dalićevi ljubimci zbog kojih je Hrvatska tako jalova!

Komentiraj...
Vidi sve komentare