Obavijesti

Sport

Komentari 144

Ivanović o Gvardiolu: Neke su riječi pogodile u krivu metu...

Ivanović o Gvardiolu: Neke su riječi pogodile u krivu metu...

Nekim su gledateljima HTV-a zasmetali komentari na račun lijevog beka hrvatske reprezentacije u utakmici protiv Škotske pa je novinar sam osjetio potrebu pojasniti sve

VIDEO

Viki Ivanović prvi je put komentirao utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije na ovom Europskom prvenstvu iz Glasgowa, u pobjedi nad Škotskom 3-1, i neki su ga kritizirali zbog riječi upućenih prema Jošku Gvardiolu (19).

Dugogodišnji komentator HTV-a isticao je greške i neiskustvo dosadašnjeg braniča Dinama u nekoliko situacija, što se gledateljima nije svidjelo.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Zezancija na treningu 'vatrenih' VIDEO

Brojni su u komentarima na službenoj stranici sportskog programa HRT-a na Facebooku kritizirali Ivanovića, neki su prevršili mjeru i vrijeđali ga, drugi mu dali za pravo da govori tako o Gvardiolu.

Kako god, Ivanović je osjetio potrebu o svemu se oglasiti na društvenim mrežama. 

"Zaista nisam očekivao da ću ispasti ovakav kritičar... Uvijek sam brijao na pozitivu, no ovaj put su neke moje riječi pogodile u krivu metu", priznao je i dodao:

"Kako Joško Gvardiol, tako i ostatak Dalićeve škvadre u meni će uvijek imati velikog navijača jer nikako ne smijemo zaboraviti koliko sreće su nam ti dečki donijeli (i još uvijek donose)." 

"Idemo sad gruntati kako se pripremiti za osminu finala kako bismo Španjolcima osigurali jednosmjernu kartu iz Kopenhagena za Madrid!", zaključio je.

I Gvardiol je sve prihvatio u pozitivnom tonu i komentirao Ivanovićevu objavu napisavši:

"Zajedno smo jači...🤜🏼🤛🏼🇭🇷"

Nacionalna televizija nije imala prava prijenosa utakmica hrvatske nogometne reprezentacije od Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. i komentara Drage Ćosića, koji je u međuvremenu dobio otkaz nakon skandala s navodnom preprodajom ulaznica za finale i njegov je slučaj još na sudu.

Nakon što je kompletne kvalifikacije za Europsko i Svjetsko prvenstvo, uz prijateljske utakmice i Ligu nacija, prenosila Nova TV, HTV je otkupio prava i vratio na drugi program utakmice utakmice Eura. Komentiraju ih, uz Ivanovića, Marko Šapit, Stjepan Balog, Robert Jelečević i Luka Petrinec.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 144
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.