To je to što me zanima!

Olympiacos šokirao Emirates! Arsenal ispao iz Europske lige

Kada je Pierre-Emerick Aubameyang prekrasnim škaricama zabio za 1-1 u 113. minuti, izgledalo je kako će se "Topnici" provući. No u sudačkoj nadoknadi El Arabi je pored domaćih stopera zabio za 2-1
Vidi originalni članak

Nogometaši Olympiacosa izborili su plasman u osminu finala Europske lige nakon što su uzvratnom susretu 16-ine finala u Londonu nakon produžetaka pobijedili Arsenal s 2-1 i tako nadoknadili domaći 0-1 poraz.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Arsenal je prošlog tjedna u Pireju slavio s 1-0 i činilo se kako neće imati problema u uzvratu. Međuti, Grci su na Emiratesu odigrali sjajno i zasluženo idu dalje.

AJAX I BENFICA ISPALI Je li to glupost stoljeća? Igrač Bruggea umislio da je golman

Junak utakmice bio je Youseff El Arabi postigavši pogodak za prolaz u 120. minuti utakmice. Olympiacos je nakon 90 minuta igre vodio 1-0 golom Pape Abou Cissea u 53. minuti. Grci su time poravnali rezultat prvog dvoboja, pa je susret nastavljen produžecima.

BEZ GLEDATELJA Čuli su se samo glasovi igrača: Tužna noć za Inter i Meazzu...

Kada je Pierre-Emerick Aubameyang prekrasnim škaricama zabio za 1-1 u 113. minuti, izgledalo je kako će se "Topnici" provući. No u sudačkoj nadoknadi Georgios Masouras je sjajno ubacio u kazneni prostor, a El Arabi pored domaćih stopera zabio za 2-1.

U preostalom vremenu Aubameyang je imao zicer za 2-2 i prolaz, ali je pucao pored gola i grčko slavlje je moglo početi. (dk)

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Matisimo1 28.02.2020.

    I bolje da je onaj mali oso od njih u Dinama

  • nogofil 28.02.2020.

    Točno je da Arsenal jučer nije imao niti sreće. Točno je i to da imaju nesreću sa povredama igrača. Ali nije nesreća kad u prvoj momčadi stalno igraju Ozil i Xaka. Ozil je znalac nesporno, ali trom i nepokretan. A Xaka težak i neokretan. Pogledajte samo kakvu je loptu vraćo Lenu iz čega se izrodio korner i pobjednički gol Olimpiacosa.

  • Legende 28.02.2020.

    Portugalci ispali u kompletu, Porto, Sporting i Benfica

Komentiraj...
Vidi sve komentare