Obavijesti

Sport

Komentari 10

Čuli su se samo glasovi igrača: Tužna noć za Inter i Meazzu...

Čuli su se samo glasovi igrača: Tužna noć za Inter i Meazzu...
2

Od predstavnika medija nazočni su samo kamermani televizijskih postaja sa pravom prijenosa, pokoji reporter za javljanja uživo uz travnjak i - to je sve. Zabranjen je pristup čak i fotoreporterima...

VIDEO

Prije nešto više od dva tjedna preko 70.000 ljudi skupilo se na Giuseppe Meazzi, a u četvrtak navečer tuga i žamor. 

Pokretanje videa...

Korona statistika 02:00

Inter je na svojoj Meazzi pobijedio Ludogorec 2-1 golovima Lukakua i Biraghija i prošao u osminu finala Europske lige. No u prvom planu bila je sablasna atmosfera. Umjesto pjesme koja odjekuje sa Curve Sud, čuli smo samo žamor te glasove igrača i trenera. 

Zašto je tako sablasna atmosfera? Zdravstvene institucije grada Lombardije naredile su Interu da odigra utakmicu bez navijača kako bi se spriječilo širenje korona virusa koji je pogodio Italiju, a ponajviše regije Lombardiju i Veneto. Ukupno je zaraženo preko 300 ljudi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Soccer fans shut out of Inter Milan v Ludogorets match over coronavirus fears

Od predstavnika medija nazočni su samo kamermani televizijskih postaja sa pravom prijenosa, pokoji reporter za javljanja uživo uz travnjak i - to je sve. Zabranjen je pristup čak i fotoreporterima, pa se moramo zadovoljiti samo s fotografijama izvan stadiona. 

Antonio Conte nije održao press-konferenciju, gradske vlasti su i to zabranile da spriječe nepotrebno okupljanje u manjem prostoru. Nije bilo ni uobičajenih barem djelomično otvorenih treninga za medije. Štoviše, nema niti ni komentatora talijanske televizije, već utakmicu prenose iz zgrade svog medija.

Navijači su umjesto posjeta legendarnom stadionu, 'spas' pronašli u kafićima kako bi pogledali utakmicu protiv Bugara.

Inter u prošlom kolu Serie A nije niti igrao, a osim ove utakmice, prazne tribine gledat ćemo i u Torinu, u nedjelju, na najvećem derbiju talijanskog nogometa. Inter će gostovati kod Juvea, a u tome kolu će se čak pet susreta igrati iza zatvorenih vrata: Udinese - Fiorentina, Milan - Genoa, Parma - SPAL, Sassuolo - Brescia.

"Nerazzurri" su bez konkurencije najgledanija momčad u Italiji s preko 60.000 (!) gledatelja po utakmici pa će zbog najmanje dva susreta bez gledatelja izgubiti nekoliko milijuna eura.
 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova
VIDEO Inter jubilarni 20. put osvojio 'scudetto'! Uz tri crvena kartona srušio najljućeg rivala
DERBY DELLA MADONNINA

VIDEO Inter jubilarni 20. put osvojio 'scudetto'! Uz tri crvena kartona srušio najljućeg rivala

Acerbi (18') i Thuram (49') zabili su za pobjedu Intera na 'gostujućoj' utakmici protiv Milana na San Siru. 'Nerazzuri' vode sa 17 bodova pet kola prije kraja u odnosu na gradskog rivala i slave 20. 'scudetto'