To je to što me zanima!

Olympiacos sretno do slavlja: Pobjeda u zadnjim minutama

Olympiacos je pobijedio na gostovanju kod Levadiakosa 2-0. Dinamov protivnik je zabio u 89. i 91. minuti. I to uz puno sreće. Prvi gol gosti su zabili iz "odbijanca"
Vidi originalni članak

Dinamov protivnik u Ligi prvaka slavio je u drugom kolu grčkog prvenstva. Olympiacos se s gostovanja kod Levadiakosa vratio s tri boda. Bilo je 2-0 za igrače koje vodi Portugalac Marco Silva. Iako zvuči rutinski, bilo je to daleko od rutine.

Više sreća. Iako, Olympiacos je bio bolji, ali nikako nije uspijevao slomiti domaće. Zabio je tek u 89. minuti i to na prilično nevjerojatan način. Srpski veznjak Luka Milivojević zabio je ni kriv ni dužan. Napucao ga je domaći igrač, a lopta se od Srbina odbila u gol. Izgledalo je to spektakularno jer je bilo na 25 metara od gola.

Samo dvije minute nakon toga Fortounis je pucao, lopta je pogodila nekog od igrača domaćih i prevarila golmana za konačnih 2-0 Olympiacosa i tri boda.

Olympiacos je igrao u sastavu: Jimenez -Elabdelloui, Manuel da Costa, Siovas, Leandro Salino - Milivojević, Cambiasso (od 57. Seba) - Pardo (od 57. Dominguez), Fortounis, Durmaz (od 71. Dossevi) - Jara.

Dinamo protiv Olympiacosa igra u 3. i 4. kolu skupine F u Ligi prvaka. "Modri" dočekuju Grke 20. listopada na Maksimiru, a u Pireju gostuju 4. studenog.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • kralj13 30.08.2015.

    Ma namjestaljka

  • zera 30.08.2015.

    Ove će Dinamo masakrirat.

  • Superfund krava PFC 30.08.2015.

    Zar stvarno mislite da Dinamo moze biti ispred Olimpijakosa? Olimpijakos ce imati bar 7,8 bodova. Arsenal ce mozda dobiti kuci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare