To je to što me zanima!

On mora u zatvor, a ona ostaje sama: Dankinja je seks bomba

Seksi Philine smatraju i kraljicom Instagrama, a fanove često zna počastiti s provokativnim fotografijama. Možda ih sad bude i više kada joj dečko Nicklas bude u zatvoru...
Vidi originalni članak

Nicklas Bendtner bio je pravi "vragolan" tijekom cijele karijere, no jedna glupost koštala ga je slobode. Danski napadač slomio je čeljust taksistu nakon kratke prepirke. Taksist je tražio da mu da pet eura te ga počeo gađati s raznim predmetima. Bivši igrač Arsenala ga je nakon toga prebio.

Vragolasti Nicklas morat će u zatvor na 50 dana, a za to vrijeme će njegova seksi cura ostati sama kod kuće. Philine Roepstorff poznata je danska manekenka i prava bomba. A pogađate, Bendtner je upravo zbog nje istukao taksista.

Dankinja nosi i naziv kraljica Instagrama, a fanove često zna počastiti s provokativnim fotografijama. Možda ih sad bude i više kada joj dečko bude u zatvoru. Duge noge i seksi guza su njezin najjači forte, koji imaju itekako jak utjecaj, Na Instagramu je prati preko 290 tisuća ljudi.

Nicklas Bendtner zločesti je dečko danskog nogometa koji je tijekom karijere igrao za Arsenal, Juventus, Nottingham, a trenutno ga ugovor veže s Rosenborgom. Jadni Nicklas tako će na 50 dana ostati bez seksi Philine, a s obzirom na njezin izgled, sigurno će mu biti jako teško.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • mica trftaljka 01.01.2019.

    Dobra je nac Ce vec ona utjehu dok on bude u zatvoru nije sapun da se trosi

  • gaber 31.12.2018.

    Ma trosi se ona bio on u zatvoru ili ne...

  • 30.12.2018.

    Tko god da napisao clanak. Daj se odi zrkaj na wc a ne ovo objavljivati pod sport. Blokaj me slobodno al ako ti pises seks mogu ja i zdrkat napisat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare