To je to što me zanima!

'On mora u zatvor, kad udara starce tko zna koga će sutra'

I da je ovaj starac udario njega deset puta u lice, on nije smio uzvratiti, a kamo li započeti, smatra ruski UFC borac i prvak lake kategorije Khabib Nurmagomedov o incidentu Conora McGregora u irskom pubu...
Vidi originalni članak

U četvrtak je javnost šokirao još jedan divljački ispad  irskog borca Conora McGregora. Naime, McGregor je u jednom pubu udario šakom nedužnog starca koji je za šankom pio svoje, a odbio Conorovo piće. Bivši UFC prvak mu je ponudio svoj Proper 12 viski, a nakon što ga gospodin nije htio popiti, "popio" je neshvatljiv udarac. 

IRAC PRAVI PROBLEME Conor udario starca šakom u glavu jer nije pio viski s njim!

Predsjednik UFC-a, Dana White, komentirao je da je to nevjerojatno ponašanje za jednog profesionalnog borca. 

- Ne znam kada će se Conor probuditi i odlučiti da mora prestati s takvim ispadima - rekao je predsjednik.

Javio se i ruski borac, prvak lake kategorije, Khabib Nurmagomedov koji je rekao da je taj incident strašan, a za McGregora, smatra, nema opravdanja.

- Ne razumijem to. Ova scena je neoprostiva. I da je ovaj starac udario njega deset puta u lice, on nije smio uzvratiti, a kamo li započeti - smatra Rus.

Nurmagomedov i McGregor imaju zanimljivu zajedničku prošlost. Sve je kulminiralo u njihovoj UFC 229 borbi  u listopadu prošle godine. Naime, Rus je obranio svoj naslov prvaka lake kategorije, a nakon borbe je  Nurmagomedov gotovo iskočio iz kaveza kako bi  se obračunao s McGregorovim timom.

Obojica su nakon toga bili suspendirani te kažnjeni novčanim kaznama, ali niti jedno niti drugo nije uspjelo smiriti strasti. Zbog toga bi, smatra Nurmagomedov, jedino zatvor pomogao Ircu. 

- Jedan mi je prijatelj nedavno poslao poruku u kojoj je pisalo: Sjećaš li se kada ti je ponudio svoj viski i nisi ga probao? Tebe nije udario, a sada je poludio na bespomoćnog starca - prepričao je Khabib.

- Mislim da takvi ljudi moraju ići u zatvor. Zašto nije reagirala vlada? Ovo je loše za sport, on je lud i sramoti naš sport. Vlada ga mora zaustaviti. Ako je udario bespomoćnog starca, ne možemo znati što će napraviti sutra - smatra Rus.

No, mala je vjerojatnost da će se Khabibova želja ispuniti. Istraga o ovome slučaju traje od travnja, kada se sam incident i dogodio, policija je vidjela i snimku, ali nije odlučila kazniti McGregora zatvorom. 

Podsjetimo, Khabib i McGregor će imati revanš svoje borbe, a ovaj će komentar zasigurno dodati ulje na vatru, no do tada Nurmagomedov ima drugih briga. Svoju titulu će braniti protiv Dustina Poiriera 7. rujna u Abu Dhabiju.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 21.08.2019.

    Opasni su Norvežani, dobro da nisu zabili. Ne smijemo ih podcijeniti bez obzira na rezultat . Nadam se da će Theophile igrat sljedeći tjedan da unese malo mira , Perić je dobar ali Dilaver i Theophile su uigrani tandem.

  • fear 18.08.2019.

    Loše naravno, ali nije ni dobro za sport sprdati se sa beskućnicima i ponižavati ih

  • Kopstturot 17.08.2019.

    Ma conor je jedno veliko g...o.

Komentiraj...
Vidi sve komentare