To je to što me zanima!

Ona je najzaslužnija što Livaja ostaje u Splitu: Hajduk posebno zahvalio Markovoj supruzi Iris

Prije četiri su mjeseca Marko Livaja (27) i Iris Rajčić (41) dobili sina Lorenza, a Splićanka je bila ta koja dodatno ohrabrila partnera koji je ipak odlučio ostati u dresu Hajduka i odbiti financijski bolje ponude
Vidi originalni članak

Ovo je jako važan dan za Klub, sretni smo što smo potpisali dugoročni ugovor s Markom Livajom. On je bio želja ne samo nas, nego i cijelog navijačkog puka. Hvala Marku, njegovoj supruzi Iris i cijeloj njegovoj obitelji jer vjeruju u Hajduk i ovo što radimo, stoji u priopćenju Hajduka nakon što su objavili kako su potpisali trogodišnji ugovor s trenutno najspominjanijim nogometašem u Hrvatskoj, iako nije na Dalićevom popisu za Euro. 

NAVIJAČIMA USLIŠILI ŽELJU Marko Livaja ostaje u Hajduku: Da sam i htio otići, ne bih mogao zbog ljubavi navijača...

Marko Livaja (27) i supruga Iris su krajem veljače dobili sina Lorenza, a ako je vjerovati porukama s društvenih mreža, mogao bi u Splitu boom dječaka koji će nositi ime Marko upravo po nogometašu Hajduka. Bile su tu unosnije ponude na stolu za Livaju, moao je u Turskoj zaraditi i mnogo veće svote po sezoni, moglo je to biti na kraju i par milijuna više, ali, rekao bi Mladen Grdović, 'nije u šoldima sve'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dalo se naslutiti da Markovoj supruzi nije svejedno, na društvenim je mrežama odobravala objave #livajaostani, a nakon objave potpisivanja ugovora objavila je fotografiju kćeri Elizabet koja je proslavila peti rođendan u očevom dresu.

Par je htio da im se dijete rodi kod kuće, a očito su poželjeli i - ostati. Podsjetimo, zajedno su od 2014. godine, a s obzirom na rasplet situacije sigurno će ostati u Splitu. Tako će Hajduk u novu sezonu krenuti s velikim pojačanjem, a navijači su dobili što su željeli nakon velike akcije.

Ali, imaju za što i zahvaliti Iris. Odnosno, već su krenule zahvale, a otkrila je to sama bivša manekenka koja dobiva brojne poruke.

Idi na 24sata

Komentari 119

  • elviscosteloo12 10.06.2021.

    Kad ce hajduk napokon objavit koliki je ugovor i kakvo mu je stanje na racunu, dokad varati ove napacene navijace

  • Vietkong 10.06.2021.

    mogao je i neku stariji ozeniti. :D

  • pr1nce 10.06.2021.

    Uskoro ces ti saznati da doma najmanje vrijedis.

Komentiraj...
Vidi sve komentare