To je to što me zanima!

Onesta je okupio sve najbolje što ima: Fale mu tek braća Gille

Francuski izbornik Claude Onesta objavio je popis igrača koji će 27. prosinca krenuti s pripremama za SP u Španjolskoj. Od poznatih lica na njemu nema braće Gille
Vidi originalni članak

Francuski izbornik Claude Onesta objavio je popis od 21 igrača koji će započeti pripreme za Svjetsko prvenstvo u Španjolskoj. Kostur reprezentacije ostao je donekle isti, što znači da su tu Karabatić, Dinart, Omeyer, Narcisse, Fernandez... 

Od poznatih lica na popisu nema tek braće Gille, Guillaumea, koji se oprostio od reprezentacije, te Bertranda, koji je ozlijeđen.

Onesta je pripreme podijelio u dva mini ciklusa. S prvim će započeti 27. prosinca i taj će trajati tri dana. Drugi dio priprema će započeti 2. siječnja i trajat će do 10. siječnja, kada reprezentacija Francuske putuje u Španjolsku.

Na Svjetskom prvenstvu 'trikolori' su u skupini A zajedno sa Crnom Gorom, Tunisom, Njemačkom, Argentinom i Brazilom.

Širi popis Oneste za SP:

Abalo (PSG), Accambray (Montpellier), Anić (Cesson-Rennes), Barachet (Atletico Madrid), Bingo (Tremblay), Bosquet (Dunkerque), Detrez (Chambéry), Dinart (PSG), Dumoulin (Chambéry) Fernandez (Toulouse), Guigou (Montpellier), Honrubia (PSG), Joli (Dunkerque), Karabatić (Montpellier), Karaboué (Toulouse), N'Guessan (Chambéry), Narcisse (Kiel), Nyokas (Chambéry), Omeyer (Kiel), Porte (Toulouse), Sorhaindo (Barcelona)

Idi na 24sata

Komentari 62

  • WOMANIZER 12.12.2012.

    hahahaha ja pročitao kupio! lol

  • TommyKoščević 12.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • KarloGeric 12.12.2012.

    kaj opće vi iz 24 sata objavljujete članak ko bu igral za francusku kad mi nebudemo došli uopće do toga da igramo sa francuzima jer je ovaj "biser" goluža ostavil doma najboljega rukometaša ivana balića.ja sam za to da naši u španjolsku idu bez goluže,a sa balićem..

Komentiraj...
Vidi sve komentare