To je to što me zanima!

'Opasnost od požara u Realu': Zvijezde okrenule leđa treneru

Igrači kojima se ne sviđaju metode Rafe Beniteza su Cristiano Ronaldo, Ramos, Benzema, Jese i James, a Marca piše da je pitanje dana kada će buknuti požar
Vidi originalni članak

I dok Mateo Kovačić kaže kako mu se u Realu posebno sviđaju treninzi Rafe Beniteza, najveće zvijezde 'kraljeva' nikako se ne slažu s njim.

Španjolska Marca tako danas na naslovnici donosi veliki naslov 'Opasnost od požara' uz priloženu fotgrafiju hladnog rukovanja Sergija Ramosa i Rafe Beniteza.

U nastavku teksta španjolski dnevnik piše da su 'zvijezde Reala izgubile strpljenje s Benitezovim metodama treninga' te otkriva:

- Trener se posvađao s Jamesom Rodriguezom, Jeseom, Ramosom, Cristianom Ronaldom i Karimom Benzemom.

Sve su to, osim Jesea, 'teškaši' u svlačionici Reala čija se riječ itekako sluša u hodnicima Santiago Bernabeua. Beniteza još donekle prati rezultat pa ne treba očekivati značajne rezove, no čim stanu pobjede, požar s početka ove priče će se rasplamsati.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Caki_1 09.10.2015.

    Real ima bodove na kontu al igra mu je nikakva.vidit cemo kod dodje jedna crna rupa kako ce se iscupat iz toga.Barca ima srice sta je Real los i nemoze se odlipit na par bodova razlike.Inace realovac san ali ovog Ronalda bi tribali prodat jer postaje sve frustriraniji kad ga ne ide,slobodnjak zadnji da lici na nesto nesican se kad je da plus sta ima 30 godina i mogu ga utopit za 100 milja i ustedit 20 milja koliko mu godisnje real da neto placu.Ima na trzistu jako dobrih mladjih igraca a love uvik imaju za iskrcat.

  • Azur 07.10.2015.

    Dva najveca fudbalera danasnjice a ne znaju izvesti elementarne stvari...jedan slobodne udarce a drugi, jos gore, penale Ne bi to bilo toliko vazno, samo da ih neki ne boje kao najbolje fudbalere svih vremena. Bilo je i ranije jako dobrih fudbalera, koji bi mozda i sa pravom nosili tu titulu, najbolji od naboljih, ali su oni izvodjenje penala i slobodnih udaraca sportski prepustali durgima, Drugima koji su bolji u tome od njih...hajde, da sada neki igrac uzme loptu od Mesija pri penalu il' pak CR pri slobodnim udarcima i penalima. Ne bi vise zaigrali za Barcelonu ili Real. Mesi pogodi svega 16% iz penala a CR (mislim) svaki stotiii is slobodnjaka.

  • zeljkov1 07.10.2015.

    hihihi,jao koji članak,ajde piši ti malo o barceloni,tamo je velika idila,ostavi se reala.HALA MADRID.

Komentiraj...
Vidi sve komentare