To je to što me zanima!

Operacija lokosi: Andrijašević, Mišić i Begonja idu "pod nož"

Momčad Lokomotive ostala je bez trojice vrlo važnih nogometaša na kraće (Andrijašević) i dulje vrijeme (Mišić, Begonja). Lokosi zbog ozljeda idu na operaciju
Vidi originalni članak

Ante Čačić ovih dana ima velike brige sa sastavljanjem momčadi Lokomotive. Trojica igrača kluba s Kajzerice, naime, moraju obaviti operativne zahvate zbog ozljeda zadobivenih na prvoligaškim utakmicama.

Franko Andrijašević već je obavio operaciju jagodične kosti te će pauzirati minimalno tri tjedna, izvijestila je Lokomotiva na službenim stranicama. Petar Mišić, pak, "pod nož" odlazi danas, a stradala mu je metatarzalna kost u stopalu. Neće biti na dispoziciji oko tri mjeseca.

Ozlijeđenom dvojcu priključio se i Luka Begonja, čija je ozljeda koljena i najozbiljnija. Lokosi izvještavaju da će propustiti cijelu sezonu, a na operaciju bi trebao idućih dana.

Klub će zasigurno morati poraditi na zamjenama za ozlijeđeni trojac. Jedan je od njih Borna Barišić, kojega je Dinamo iz Osijeka poslao u lokose. U sljedećem kolu (petak, 20 sati) u Kranjčevićevoj lokosi dočekuju zaprešićki Inter.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • pravda8 21.08.2015.

    Borna dodji ti na posudbu u Osijek, sta te sad briga, ugovor imas siguran, placa sigurna, sad ti je svejedno gdje igraš, a ovdje bi ti sigurno bilo bolje nego u Lokomotivi... zivio...

  • Šušnjar 19.08.2015.

    Borna Barišić još jedan Zoranov "kapitalac"koje najave najbolji lijevi boćni,a kad ono lošiji od Pive i Muse

  • HajdukZiviVjecno1950 19.08.2015.

    Ljudi to sam vam ja ovaj Petar Misic,nije nista ozbiljno

Komentiraj...
Vidi sve komentare